Unik Designet Træning

   Mindfulness   |  Yoga   | Coaching  |   Styrke

Afhængigt af hvilke hold du tilmelder dig, kan du få forskellige kombinationer. Mixet af de 4 ingredienser er forskelligt fra hold til hold.

At lytte til din krop kræver en portion mindfulness. Afspænding og stræk frigiver stoffer, som øger musklernes kapacitet til at opbygge styrke. Afspænding af tanker gør dig stærkere fordi du gennem kroppen også får sindet i ro. Du bliver i stand til at modstå stress, hurtigere mærke dine grænser. Det er også styrke.

Hvis du er nybegynder eller ikke har lavet noget i lang tid, så start på ”Langsom Søndag”

Læs om alle hold her >>>

Yang styrke med Stina
Stina har solid erfaring, som underviser og coach.
Om Stina 

1 : 1

For at optimere min kunders træning, har jeg løbende uddannet mig, som coach med forskellige specialer.

Derfor kan jeg tilbyd 360 graders støtte. Til tider er der nemlig mentale barrierer, der forhindre din fremdrift i din træning.

Gå på opdagelse i shoppen efter varianter af mine tilbud eller læs mere om coaching her 

Hurtigste vej til forandring

er en bid ad gangen

Implementering af vaner starter med at ændre en ad gangen.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev og få tips til små forandringer, veje til indsigter og meget andet

yoga mindfulness stress

Mine online hold

Langsom Søndag

Langsom = mindful

Søndage kl. 9.30–10.30

Mit absolut mest populære hold.

Mindful yoga er mindfulness i bevægelse. Gennem mindful yoga lærer du at være til stede i nuet. Du får både bevæget kroppen, mediteret og været mindful på en og samme tid.

Ved hjælp af simple yoga-øvelser bevæger du dig opmærksomt og nænsomt ind og ud af de lette guidede stillinger. Åndedrættet er essentielt og bruges hele tiden til at komme fra en yoga-stilling til en ny. Gennem mindful yoga “tager du bolig” i din egen krop og vedvarende træning kan virke helende og skabe ro og stabilitet.

Ro, afslappet og følelsen af velvære

Du bevæger dig på en måde, som respekterer kroppens begrænsninger. Du øver dig på at være fuldt tilstede med dine følelser, tanker og kropssansninger. Stillingerne i mindful yoga tager udgangspunkt i hatha yoga, men tilgangen til yogaen adskiller sig.

Du vil opleve både styrke, smidighed og afspændthed i kroppen efter en session.

Alle kan deltage og der kræves ingen forudgående viden om eller erfaring med yoga eller mindfulness.

Derfor er Mindful Yoga især god for dig, der er helt ny i yoga, dig der har skader eller smerter. Erfarne yoga- og meditations-udøvere vil virkelig kunne mærke udbyttet af mindfulness i bevægelse.

Yin yoga

Velvære, ro og overskud

Mandage og torsdage kl. 17–18.

Om du er helt ny i yin yoga eller erfaren udøver, så kan alle deltage.

Glæd dig til en masse dejlig yin yoga.

Yin yogaen smidiggør bindevævet, sener og ledbånd uden at belaste leddene, og giver mere fleksibilitet i kroppen, samtidig med at afspænde musklerne.

I yin yoga er strækkene passive, primært i siddende og liggende stillinger. Denne yogaform er mindre dynamisk end andre yogaformer, og bruger åndedrættet til at berolige nervesystemet, fremme tålmodighed og vedholdenhed i stillingerne.

Flere af øvelserne i yin yoga arbejder med området omkring lænd, hofter, lår og bækken. Meget af kropsvægten bæres her når vi går og står, og derfor er der brug for både styrke (yang-træning) og fleksibilitet i de omkringliggende muskler og led.

Ved at smidiggøre bindevævet og åbne leddene igennem forskellige yin-stillinger, kan yin yoga opløse blokeringer og lindre ryg- og lændesmerter.

I stillingerne øges blodgennemstrømningen i kroppen, og på den måde kan ilt, affaldsstoffer og kropsvæsker flyde mere frit og afhjælpe ophobninger og blokeringer.

Yin yoga er rolig og afstressende, og beroliger nervesystemet og kan derfor være et rigtig godt supplement til en mere aktiv træning.

Med fokus på at afspænde og give slip, kan yin yoga løsne op for mentale blokeringer og have en positiv indvirkning på angst, stress og depression.

Yin & Yang

Yin & Yang – træning og yoga (gratis)

Fredage kl. 8.15–8.45

Du vil opleve — hvis du er vedholdende og træner bare én gang om ugen, gerne to, at din kropsholdning bliver flottere, du bliver mere udholdende, dine muskler bliver mere spændstige, og at du får mere overskud og bedre fokus.

De første 20 minutter er yang-træning, og de sidste 10 minutter er skønne yin-stræk og afspænding, der gør dig klar med fornyet energi til resten af dagen.

Onsdags Ro

Styrke på en rolig måde

Onsdage kl. 7.30-8.00

Mød din dag med styrke i kroppen og indre ro

Start din onsdag morgen med 30 minutter, der giver en rolig og rar start på din dag (eller se på replay senere eller næste dag).

Vi starter roligt ud med nogen dybe, rolige vejrtrækninger og bevægelighed til rygsøjlen. Herefter styrker vi core-muskler, arme, ben, balder og balance med egen kropsvægt. Sommetider bruger vi en rekvisit. De første 20 min. er yang-træning.

Herefter 10 min. yin yoga, der strækker og smidiggør bindevævet i kroppen, afspænder nervesystemet og giver en indre fred og ro.

Du vil opleve — hvis du er vedholdende og træner en, gerne to gange om ugen, at din kropsholdning bliver flottere, du bliver mere udholdende, dine muskler bliver mere spændstige, og at du får mere overskud og bedre fokus.

For at deltage i Onsdags Ro skal du enten have et Light- eller Space-medlemskab.

* = inkl. i #Stinas_Space

For virksomheder

Gennem de sidste 8 år har jeg undervist forskellige virksomheder i mange forskellige konstellationer fx. workshops, mindfulness forløb, yoga og meditation og til events på kurser og konferencer. I virksomheden, udendørs og virtuelt. Hver gang, skræddersyet efter behov.

Kontakt mig og hør om mulighederne – fx om de virtuelle muligheder – eller løsninger til enkelte medarbejder eller afdelinger.

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
6 days ago
Stina Bavnhøj

Skal du med på næste yin yoga workshop i efteråret? Tjek kalenderen ➡️ stinabavnhoj.dk/kalender/
Billederne er fra det netop afholdte yin yoga & compassion dagsretreat 🧘🏼‍♀️ Tak til de skønne kvinder, der var med til at fylde dagen med både nærvær, ro og mild latter 🧘🏼‍♀️🙏🏼💞🌸
... See MoreSee Less

1 week ago
Stina Bavnhøj

Vi tager 10 år mere 🎉Milepælen sættes igen!
Intet kan få os til at stoppe. Derfor sætter vi milepælen igen og fejrer 10 års fødselsdag i Stina Bavnhøj i de næste 10 dage (der kom lige en kæp i hjulet). TILBUD UDLØBER 18. oktober. Læs mere og vær med til at fejre fællesskabet, kroppen og livet

mailchi.mp/stinabavnhoj/vi-tager-10-aar-mere-mileplen-sttes
... See MoreSee Less

Vi tager 10 år mere 🎉Milepælen sættes igen!
Intet kan få os til at stoppe. Derfor sætter vi milepælen igen og fejrer 10 års fødselsdag i Stina Bavnhøj i de næste 10 dage (der kom lige en kæp i hjulet). TILBUD UDLØBER 18. oktober. Læs mere og vær med til at fejre fællesskabet, kroppen og livet

https://mailchi.mp/stinabavnhoj/vi-tager-10-aar-mere-mileplen-sttesImage attachment

Comment on Facebook

Stort tillykke med de 10 år🇩🇰🇩🇰🇩🇰

View more comments

Load more

Populært i shoppen

Lyt dig til mere ro

Dette er et eksempel på en meditation. Du får adgang til mange flere når du melder dig ind i #Stinas_Space

Lydfil

Find tilbage til din krop med mindful yoga

Med denne guidede meditation kan du finde tilbage til din krop, hvis du har oplevet stress eller et pres gennem længere tid.

Klik på billedet og LYT

Bloggen er fyldt med guld

Få et basis medlemskab og få adgang til alt

 • Tilmeld dig nyhedsbrev

  Vil du gerne have et øjebliks ro i krop og hoved?

  Tilmeld dig lige herunder og få meditationen.

  Samtidig accepterer du, at dit navn og email overføres til email-platformen Mailchimp

  Cookie og privatlivspolitik

  Glæd dig også til mit populære nyhedsbrev, hvor du får konkrete tips, viden og kurser, der gør dig

  * roligere og mere fokuseret og
  * din krop stærkere og i bedre balance

Hvad andre siger

“Stina’s måde at formidle på var meget tillidsvækkende – og forståeligt i et flydende og behageligt engelsk.”

 

– Ulla Riber
Group Vice President,
ISS Corporate Garage

“Stina har en behagelig og rar stemme, er anerkendende og lyttede til den enkelte. Teorien var god, og Stina er teoretisk velfunderet. Kan varmt anbefales.”

 

 

– Annette Taastrøm,
speciallæge, afsnitsledende overlæge,
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center Glostrup

“Jeg oplever Stina som meget kompetent, nærværende, dygtig, favnende og glad. Jeg kan altså blive ved med positive ord – og der falder ikke ét negativt ord ind over.”

 

 

– Susanne Amdi Sørensen,
Tryg