ONLINE COACHING

TRANSFORMERER

Hvad består online coaching af?

 

Online coaching er en samtaleform, hvor jeg som online coach hjælper dig med at sætte og nå et mål, skabe klarhed over en eller flere problemstillinger i dit liv, og giver dig plads og lytter til dig, så du oplever dig hørt, mødt og støttet.

Ved hjælp af spørgeteknikker og værktøjer, får du skabt klarhed, dér hvor du har brug for det lige nu. Du får motivation til at ændre på din situation, eller finde ud af, at du allerede har et dejligt liv, job, parforhold osv.

Du finder årsagen til dét, der stresser dig, og du kan tage en beslutning om du vil acceptere det eller arbejde i en ny retning, og se dine udfordringer i et helt nyt lys.

Coaching online med Stina

Hvad kan coaching?

Online coaching kan potentielt transformere dit liv. Og andres. For når du ændrer en vane, din livsstil, det du siger, gør og måden du handler på, så har det ikke kun indflydelse på dig selv, men også dine relationer og omgivelser. Ja, hele kloden. Det kaldes også domino-effekten.

Mine specialer inden for online coaching er skygger og sund livsstil.

Dér, hvor du har dit fokus, er dér, hvor din energi flyder hen: ”Where your focus goes, your energy flows”.

Det er lige præcis, hvad online coaching kan. Flytte din energi derhen, hvor du fokuserer og gerne vil have den skal være.

Sådan bruger jeg selv min online coaching

I coachingen arbejder jeg med, hvad jeg kan ændre nu og her – og i fremtiden. Hvorfor tingene er, som de har været indtil nu, er ikke i fokus, men sammen kan vi vælge at bruge livshistorien til at finde en rød tråd. Der ligger ofte gaver gemt her, som er fine og brugbare at få frem i lyset.

Online coaching er et fantastisk værktøj. Personligt bruger jeg værktøjerne fra coaching som en hjælp til at være til stede i mit eget liv på. Jeg har stadig en personlig glæde af de spørgsmål og metoder jeg anvender i min coaching-praksis. Og jeg lærer hver gang jeg coacher, og bliver på den måde også klogere på mig selv og mine vaner og handlemønstre.

De bedste resultater ved online coaching sker, når:

 • du selv har valgt at ville blive coachet.
 • vi er nysgerrige og åbne sammen.
 • du får øje på dine gaver og kan udnytte dem til lige præcis det, du brænder for.
 • det går op for dig, at du allerede har det hele i dig. Alt det du har brug for i dit liv, er her allerede.
 • du knækker koden og bryder de mønstre, du synes er uhensigtsmæssige for dig, og du derved gør plads til nye vaner, der bliver til nye mønstre, der styrker dig.

Min online coaching kan hjælpe dig med at (gen)finde din styrke til at tage lederskab i dit eget liv, at se dit potentiale og livsformål. Du vil opleve at blive et mere autentisk menneske, og føle glæde og mening hver dag.

Du er vigtig – for dig og for dine relationer og for verden.

coach coaching forandring

Sådan påbegynder vi dit online coaching-forløb

Livshjulet er et super effektivt værktøj til at afsløre status i dit liv

Livshjulet danner udgangspunkt for vores samarbejde, og på et tidspunkt er du måske kommet hele hjulet igennem og vil føle dig som født på ny.

Emnerne undervejs i mit online coaching-forløb kan f.eks. være sundhed, familie og venner, parforhold, børn, uddannelse, karriere og personlig udvikling. Herudfra laver du – med hjælp fra mig – en prioritering ud fra dit eget øjebliksbillede. Og det bliver tydeligt for dig, hvor du skal begynde.

 

Life-coaching

Du kan få stor glæde af Life-coaching, hvis du:

 • er frustreret over, hvor du skal hen i din karriere
 • er tovholder i familien og har brug for at give lidt slip
 • mangler egen-tid og kan ikke finde den
 • skal i gang med at træne (igen) og falder tilbage i et gammelt mønster
 • har brug for mental træning i forbindelse med at finde ro og retning
 • har flere gange forsøgt et vægttab og har mistet fokus og en konkret plan

Skygge-coaching

Du kan få stor glæde af Skygge-coaching, hvis du bruger en masse energi på dine relationer, uden at noget rigtigt ændrer sig.

 • Er der konflikter i dine relationer?
 • Er der én i din familie der er (for) dominerende?
 • Føler du dig dikteret i dit forhold til dine venner?
 • Har du svært ved at kommunikere med dine kolleger?

Skyggesider er det, vi ikke kan se og acceptere hos os selv, og derfor heller ikke kan acceptere hos andre. Med min online coaching kan du med tiden lære din skyggeside at kende.

I det øjeblik du erkender og accepterer din skygge, frigøres der energi i dit liv og dine relationer.

 • Går du og irriterer dig over, hvordan andre gør og agerer?
 • Møder du den samme type igen og igen?
 • Er du ved at gå i spåner når dit barn bare bliver ved med at plage, eller chefen er kontrollerende og dybt egoistisk?
 • Banker du dig selv i hovedet over ikke at være god nok?
 • Vil du gerne kunne “det” dit store forbillede kan?

Med Skygge-coaching bliver du mere bevidst om dig selv og dine relationer, og kan forvandle dine uønskede sider til kraftfulde ressourcer. Jo mere du accepterer, jo nemmere bliver det at være dig – dit autentiske jeg!

Du opnår fred med dig selv og dine relationer – så simpelt er det.

 

Har du spørgsmål til mine online coaching-forløb, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen. Ønsker du at blive ringet op, så skriv blot dit telefonnummer under din besked.