COACHING

TRANSFORMERER

Hvad er coaching?

 

Coaching er en samtaleform, hvor jeg som coach hjælper dig med at sætte og nå et mål, skabe klarhed over en eller flere problemstillinger i dit liv, og giver dig plads og lytter til dig, så du oplever dig hørt, mødt og støttet.

Ved hjælp af spørgeteknikker og værktøjer, får du skabt klarhed, dér hvor du har brug for det lige nu. Du får motivation til at ændre på din situation. Eller finde ud af, at du allerede har et dejligt liv, job, parforhold osv.

Du finder årsagen til dét, der stresser dig, og du kan tage en beslutning om du vil acceptere det eller arbejde i en ny retning, og se dine udfordringer i et helt nyt lys.

Coaching online med Stina

Hvad kan coaching?

Coaching kan transformere dit liv. Og andres. For når du ændrer en vane, din livsstil, det du siger, gør og handler på, så har det ikke kun indflydelse på dig selv, men også dine relationer og omgivelser. Ja, hele kloden. Det kaldes også domino-effekten.

Mine specialer inden for coaching er skygger og sund livsstil.

Dér, hvor du har dit fokus, er dér hvor din energi flyder hen.

”Where your focus goes, your energy flows”.

Det er lige præcis, hvad coaching kan. Flytte din energi derhen, hvor du fokuserer og gerne vil have den skal være.

Hvordan bruger jeg selv coaching?

I coachingen arbejder jeg med, hvad jeg kan ændre nu og her – og i fremtiden. Hvorfor tingene er, som de har været indtil nu, er ikke i fokus, men sammen kan vi vælge at bruge livshistorien til at finde en rød tråd. Der ligger ofte gaver gemt her, som er fine og brugbare at få frem i lyset.

Coaching er et fantastisk værktøj og en måde at være tilstede i mit eget liv på. Jeg har stadig en personlig glæde af de spørgsmål og metoder jeg anvender i min coaching-praksis. Og jeg lærer hver gang jeg coacher, og bliver på den måde også klogere på mig selv og mine vaner og handlemønstre.

Jeg ser de bedste resultater når

  • du selv har valgt at ville blive coachet
  • vi er nysgerrige og åbne sammen
  • du får øje på dine gaver og kan udnytte dem til lige præcis det, du brænder for
  • det går op for dig, at du allerede har det hele i dig. Alt det du har brug for i dit liv, er her allerede
  • du knækker koden og bryder de mønstre, du synes er uhensigtsmæssige for dig, og du derved gør plads til nye vaner, der bliver til nye mønstre, der styrker dig

Coaching kan hjælpe dig med at (gen)finde din styrke til at tage lederskab i dit eget liv, at se dit potentiale og livsformål. Du vil opleve at blive et mere autentisk menneske, og føle glæde og mening hver dag.

Du er vigtig – for dig og for dine relationer og for verden.

coach coaching forandring