CIO Coaching forløb

Værktøjer til overgangsfaser

Lev i flow og få mere energi.

Du kan lære noget af den fase du er i lige nu. For den er et springbræt til større glæde og mening med dit liv.

Inklusiv en måneds medlemskab i Onlineklubben Stinas Space.

20 % RABAT* i 3 dage

slutter fredag 2. februar kl. 20.24

BENYT KODEN: cio rabat20

SAMLET VÆRDI KR. 3.000,-

Altid 10 % rabat til medlemmer i Onlineklubben.

Køb et nyt CIO Coaching forløb i forlængelse af dit igangværende forløb og opnå 10 % rabat på normalpris (kræver dit medlemskab er aktivt i Onlineklubben)

*Tilbudet kan ikke benyttes, hvis du har købt et CIO forløb tidligere, men du får altid 10 % rabat, som medlem i Onlineklubben.

Varenummer (SKU): 2024-cio-forloeb Kategorier: ,

kr. 2.700,00

Beskrivelse

Værktøjer til overgangsfaser

CIO er coaching for dig, der har taget en beslutning om at tage de symptomer og signaler du lægger mærke til alvorlige.

Du får håndgribelige værktøjer til at blive (endnu mere) tro mod dig selv, og du kan tage hele DIG med ind i den næste livsfase.

Anerkend dig selv NU, fordi du ser, at du selv kan gøre noget, og fordi du tager beslutningen om at gøre noget VED den stilstand, uro eller håbløshed du oplever lige nu.

Ikke længere overlade til andre, hvad der er bedst for dig.

Har andre dikteret alt for meget i dit liv indtil nu?  Har du et ønske om at ville tage hånd om din egen situation, bruge din stærke vilje og evne til at fokusere på DIG og dit velbefindende?

Overgangsfaser er en del af livet, du forandrer dig, og du vil komme til at leve i mere flow og få mere energi, når du accepterer, at du kan lære noget af den fase du er i lige nu.

Forløbet

BOOK MED DET SAMME og jeg skriver til dig mhp. aftale for første session. Herefter skal der gå 7-10 dage før næste session. Mellem 2. og 3. session går der 10-14 dage. En session varer 60 min.

I mellem de 3 sessioner kan du skrive til mig med spørgsmål og jeg svarer hurtigst muligt. Du er også velkommen til at skrive en besked (sms eller messenger) og vi aftaler et tidspunkt, hvor du kan ringe.

Forløbet er koncentreret, ca. 4 uger, for at du skal få mest muligt ud af det.

Du får opgaver du skal fokusere på f.eks. meditation, åndedrætsøvelser, skriveøvelser, observation af dine tanker og selvfølgelig bevægelse af kroppen. Derfor får du også adgang til medlemskab i min Onlineklub Stinas Space.

Hvis du får brug for, at vi sammen følger op på forløbet og din nye situation, så kan du altid booke enkeltstående coaching sessioner eller et nyt forløb.

Medlemmer i Onlineklubben får 10 % rabat på CIO Coaching (på normalpris).

Køb et nyt CIO Coaching forløb i forlængelse af dit igangværende forløb og opnå 10 % rabat på normalpris (kræver dit medlemskab er aktivt i Onlineklubben)

Du kunne også være interesseret i...