Indre ro med yin yoga og essentielle olier workshop

Gå på optagelse i yin yogaen og essentielle olier. Find ud af, hvad det kan gøre for dig, din krop og din mentale sundhed.

Er du medlem i #Stinas_Light_Space eller #Stinas_Space får du 50 % rabat på workshoppen helt frem til tilmeldingen lukker. Er allerede fratrukket, hvis du er logget ind.

For at kunne tilmelde dig skal du være registreret som medlem i #Stinas_Free_Space (gratis). Bliv medlem (klik her) og læs samtidig om hvad du også får.

Vi har fundet en postmand der kan bringe ud i sidste øjeblik! ABSOLUT SIDSTE CHANCE for tilmelding er søndag 13. juni.

Varenummer (SKU): 210616 Kategorier: ,

DKK 197,00

Vil du have rabat? Det får alle medlemmer af #Stinas_Light_Space_ eller #Stinas_Space_!

Beskrivelse

Indre ro med yin yoga & essentielle olier

I månedens tema får du en skøn workshop, der kombinerer yin yogaens meditative energi med de essentielle oliers sansevækkende egenskaber.

Workshoppen er for dig, der gerne

  • vil blive bedre til at prioritere dig selv
  • vil have en ny god vane du kan tage med ind i sommeren
  • vil have en totaloplevelse for alle sanser
  • vil mærke en indre ro og smidighed

Du får en blid og rolig indføring i yin yogaens og de essentielle oliers verden.

Kombinationen af yin yoga og essentielle olier kan bl.a. føre til en roligere og bedre nattesøvn. Gennem workshoppen vil du nemlig kunne opleve åndedrætsfrekvensen sænkes, og dit nervesystem kommer til at slappe af.

Kom helt ind i fornemmelsen af dyb afspænding og en dyb fysisk ro i yin yogaens stillinger, som vi ligger i 3-5 minutter ad gangen.

 

Her kan du læse mere om yin yoga hvis du ikke kender til yogaformen

 

Workshoppen kræver ingen erfaring med yin yoga eller aromaterapi.

Er du erfaren yogaudøver, så vil du kunne opleve at komme et spadestik dybere i din praksis.

Du skal have adgang til en god internetforbindelse, når vi mødes i det lukkede online-forum.

 


Rabat til trofaste medlemmer

Er du medlem i #Stinas_Light_Space eller #Stinas_Space får du 50 % rabat på workshoppen helt frem til tilmeldingen lukker (er allerede fratrukket prisen, når du er logget ind)

For at kunne tilmelde dig workshoppen skal du være registreret som medlem i #Stinas_Free_Space (gratis). Bliv medlem (klik her) og læs samtidig om hvad du også får.


Hvis du gerne vil finde ud af, hvad yin yoga og de udvalgte essentielle olier i kombination kan gøre for dig, så skal du skynde dig at tilmelde dig.

Prøver af de essentielle olier sendes til dig på din postadresse efter vi har modtaget din betaling og din tilmelding er bekræftet.

Vigtig info

Ved tilmelding må du meget gerne tjekke, at dine kontaktinfo inklusiv mailadresse og postadresse er korrekte for at vi kan sende olierne og info til dig.

Ved tilmelding og betaling siger du samtidig ja til at modtage henholdsvis Stinas nyhedsbrev og Dortes nyhedsbrev. Du kan til hver en tid afmelde dig igen, men vi vil anbefale dig at modtage for at få mest muligt ud af det.

Workshoppens undervisere

Dorte Eilsø er ekspert i essentielle olier. Dorte er en skarp mentor, der med sin intuitive sans, guider dig i selvudvikling med coaching og aromaterapi.

Stina Bavnhøj – ejer af #Stinas_Space – har mange års erfaring inden for undervisning og viden om kroppen og mental sundhed.

Stinas blide guidning ind i yin yoga-stillingerne og Dortes store viden om aromaterapi, er en kombination, der vil give dig en unik oplevelse.

Du kunne også være interesseret i...