Lydfil: Dyb afspænding af en stresset krop 45 min.

45 min. kropsscanning meditationslydfil. Find ro i en stresset krop og giv slip på tankemylderet.

Varenummer (SKU): 2145 Kategorier: , ,

kr. 69,00

Beskrivelse

Denne kropsscanning varer i 45 minutter og er velegnet til dig, der lige nu oplever stress og måske er sygemeldt pga. det – eller har været, og har et ønske om at finde ro og give slip på tankemylder.

Kropsscanningen kan give kroppen og sindet en dyb afspænding, og er med til at træne din evne til at være vågen og opmærksom på samme tid. Målet er ikke i sig selv at opnå afslapning, men at være med det der er, på en venlig og ikke-dømmende måde.

Har du ikke prøvet en kropsscanning før, eller er det længe siden, kan det være en god idé at begynde med en 20 minutters kropsscanning.

Kursus i mindfulness og meditation

Kropsscanning kan alene bruges til at skabe afslapning i kroppen og en bedre trivsel.

Den er en del af det forskningsbaserede mindfulness kursus MBSR (mindfulness baseret stressreduktion). Det kan du læse og se en video om her på hjemmesiden. Det er et 8-ugers kursus, der træner dig i at skabe ro indeni, øge din koncentrationsevne og gøre dig bedre til at håndtere udfordringer og bekymringer.

Med et MBSR-kursus kan du opøve en daglig rutine, som giver dig adgang til indre ro. Når du har brug for det.

Mindfulness er kåret til vinder over andre sundheds-interventioner, når det handler om at forbedre sin trivsel. Du kan lytte til radioprogrammet Brinkmanns Briks på P1 (16. februar 2022) og blive klogere på mindfulness.

Du kunne også være interesseret i...