Mindfulness Basic

Special tilbud til dig, der er ny i mindfulness. For dig, der gerne vil i gang med det samme. Vi mødes online 4 gange. En session varer 55 minutter.

Varenummer (SKU): 2200 Kategori:

DKK 1.999,00

Beskrivelse

Er du ny i mindfulness? Her er et special tilbud til dig.

Er der for mange tanker og mærker du uro i kroppen? Har du måske glemt at passe på dig selv og er rigtig god til at passe på andre?

Savner du at være mere nærværende? Vil du gerne lære at kunne være tilstede i dit liv, trods perioder med turbulens og uro? Længes du efter at mærke din krop igen, måske slippe for smerter og give slip på dine tanker?

Jeg tilbyder her intro tilbud til dig, der er ny i mindfulness. Mange henvender sig til mig, og vil gerne i gang med det samme, så her er din mulighed.

Vi mødes online 4 gange, f.eks. Skype eller Facetime. En session varer 55 minutter.

Det er DIN tid.

Jeg giver dig mindfulness-værktøjer til at give slip på tankemylderet og berolige dit nervesystem. Værktøjer, der også kan afhjælpe smerter i kroppen, fordi nervesystemet begynder at slappe af, og fordi du begynder at forholde dig på en ny måde til smerterne.

Du kan selvfølgelig stille spørgsmål undervejs.

Du får tilsendt lydfiler med meditationer. Når du lytter og træner din opmærksomhed hver dag lærer du mindfulness og mærker, hvilken positiv forskel det kan gøre for dig.


Det er min erfaring gennem 9 år med coaching og mindfulness, at netop fire sessioner for mange er passende til at starte med. Hverken for lidt eller for meget. Så er man kommet godt i gang, og der er rigeligt at arbejde med og få gjort til nye gode vaner.

De fire sessioner kan bruges som introduktion til det videnskabelige, evidensbaserede 8‑ugers MBSR kursus, som jeg også underviser i. At investere i det fulde MBSR 8‑ugers kursus er en langtidsinvestering i dit eget velbefindende.

Det er bevist gennem mange studier i hjerneforskning de sidste mere end 20 år, at 8‑ugers MBSR kurset forbedrer mental sundhed, forebygger og helbreder stress, depression og en række andre lidelser.

Hvad kan du forvente at tage med dig efter de 4 sessioner?

Gode nye rutiner og værktøjer, der hjælper dig med at være mere nærværende i dit liv. Der gør dig bedre i stand til at mærke livsglæden, og kunne give slip på frygt, håndtere angst og bekymrende tanker.

Mindfulness går nemlig i al sin enkelthed ud på at vågne op til dit liv.

Det liv, du har lige nu. Ikke det liv, der har været, eller kommer. Men at vågne op til det liv, der er i dette øjeblik. Og på en måde, hvor du er venlig mod dig selv.

Hvornår?

Når det passer dig. Jeg kontakter dig, og vi laver en aftale, når du har booket de 4 sessioner i webshoppen.

Har du brug for at vide mere? 

Kontakt mig for en uforpligtende samtale, hvor du kan få afklaret, om forløbet er det rette for dig.