Online coaching med resultat

Mærk at blive lyttet til, få løst de problemstillinger eller udfordringer du står med i livet, eller de mål du gerne vil have hjælp til at nå.

55 minutters online-coaching.

Varenummer (SKU): 1122 Kategorier: ,

DKK 995,00

Beskrivelse

Gør som rigtig mange andre har gjort

Skab forandring i dit liv med coaching

  • Søger du efter nyt job eller karriereskift?
  • Ønsker du at tabe dig 4 kg inden ferien?
  • Mangler du retning i livet?
  • Savner du sparring til at komme igang igen efter f.eks. en sygemelding?
  • Er der knas i en af de nære relationer?
  • Har du brug for hjælp til at sætte et konkret mål?

Jeg stiller dig spørgsmål, der vækker din nysgerrighed og får din hjerne til at lede efter nuancer og muligheder, og du får lettere adgang til de svar, der er sande for dig.

Mine klienter bruger mig som coach til mange forskellige ting. Det kan være en (udfordrende) relation, personligt eller arbejdsmæssigt, det kan være at du står mellem to jobs, det kan være inspiration til hvordan du genfinder energien, eller måske ønsket om at lave en langsigtet plan for dit liv generelt.

Temaet er underordnet – det vigtigste er, at du gerne vil igang og ønsker, der skal ske noget. Nu.

Som coach og mindfulnesslærer kan jeg hjælpe dig med at få det bedste ud af dit liv, som det er nu.

Jeg lytter til dig og de problemstillinger eller udfordringer du står med i livet, som du gerne vil have hjælp til at løse eller de mål du gerne vil nå.

Handling skaber forandring

Skab forandring i dit liv med coaching.

Nogen af mine klienter får lige det de har brug for på en enkelt session, for andre skal der 5 gange eller mere til. Mange har glæde af at have løbende kontakt og blive holdt til ilden. Det giver gode resultater at have tæt kontakt, og du sparer både tid og penge ved, at vi laver sessionen online.

Tilbagemeldingerne fra mine klienter fra telefon/online-sessioner er utrolig positive, og mange melder tilbage at de oplever nærværet trods skærmen mellem os.

Hvad andre siger om at blive coachet

Når man er sammen med Stina får man lyst til at tage action på tingene hvad enten det er fysisk træning eller mentale tanker. Stina har en fantastisk energisk glad og afsmittende udstråling.

Stina er eminent god til at lytte og stille opklarende spørgsmål, og hjælper en til, at forstå at der er andre løsninger oftest som man selv får ræsonneret sig frem til ved at være tvunget til at tænke dybere og anderledes.

– Birgitte Møller Stenholm