Skab forandring

60 minutters online-coaching. Få hjælp til at få det optimale ud af dit liv, som det er nu.

Mærk at blive lyttet til, få løst de problemstillinger eller udfordringer du står med i livet, som du gerne vil have hjælp til at løse.

Varenummer (SKU): 1122 Kategori:

DKK 750,00

Beskrivelse

Gør som rigtig mange andre har gjort: Skab forandring i dit liv med coaching. Som coach og mindfulnesslærer kan jeg hjælpe dig med at få det optimale ud af dit liv, som det er nu. Jeg lytter til dig og de problemstillinger eller udfordringer du står med i livet, som du gerne vil have hjælp til at løse.

Jeg stiller dig spørgsmål, der kan få dig til at finde svarene, og gennem små korte meditationer og åndedrætsøvelser vil du få lettere adgang til de svar, der er sande for dig.

Mine klienter bruger mig som coach til mange forskellige ting. Det kan være en (udfordrende) relation, personligt eller arbejdsmæssigt, det kan være at du står mellem to jobs, det kan være inspiration til hvordan du genfinder energien, eller måske ønsket om at lave en langsigtet plan for dit liv generelt.

Om det er økonomi, bolig, parforhold, job eller noget helt andet du har brug for min hjælp til afhænger helt af dig.

En handling skaber forandring

Skab forandring i dit liv med coaching.

Nogen af mine klienter får lige det de har brug for på en enkelt session, for andre skal der 2-3 gange til indenfor en måneds tid. Det giver gode resultater at have mig i tæt kontakt, og du sparer både tid og penge ved at vi laver sessionen online.

Tilbagemeldingerne fra mine klienter fra telefon/online-sessioner er utrolig positive, og mange melder tilbage at de oplever nærværet trods skærmen mellem os.

En coaching session kan også foregå hos mig. Alle former for møde er lige udbytterigt for dig. Se pris for personligt møde her.