Herunder finder du info om

A. Afbestillingsregler generelt

B. Afbestillingsregler specifikt for retreats, kurser, events, 1-1 sessioner

A. Afbestillingsregler generelt

 

Online træning i Onlineklubben Stinas Space

Du logger på og benytter alt det, der er tilgængeligt for medlemmer. Har du købt billet til en online event (ikke medlem) og du ikke kan komme, kan billetten ikke refunderes, men du har mulighed for at “give” din plads til en anden.

Skriftlig afbestilling

Afbestilling skal altid ske skriftlig ved anvendelse af kontaktformularen her på hjemmesiden.

Evt. indbetalt depositum tilbagebetales ikke.

Du kan til en hver tid overdrage din plads til en anden, såfremt denne person opfylder evt. beskrevne betingelser for deltagelse.

Tilbagebetaling

Du får det fulde beløb tilbagebetalt i det tilfælde at STINA BAVNHØJ aflyser. Særlige regler gælder i forhold til Mindfulness & Yoga Event uge på Club La Santa (se længere nede i teksten).

Se også under specifikke regler.

Erstatning

STINA BAVNHØJ kan i tilfælde af force majeure (herunder epidemier, karantæner/isolationer ) flytte datoen for et kursus/event/retreat eller flytte kursusstedet frem til selve kursusdatoen. Såfremt du er forhindret i at deltage på den nye dato, kan du uden gebyr overdrage din plads til en anden, med mindre der fremgår anden beskrivelse af selve begivenheden.

Hvis dette ikke er muligt, vil du kunne flytte til næstkommende kursusdato, hvor du er garanteret en plads på holdet. STINA BAVNHØJ er ikke erstatningspligtig for eventuelle udgifter, der er tilført dig i den forbindelse.

STINA BAVNHØJ er ikke erstatningspligtig for eventuelle udgifter, der er tilført dig i forbindelse med en aflysning eller ved en flytning af en kursusdato. Dette gælder også udgifter til eventuelle hotelovernatning og andre eksterne udgifter.

STINA BAVNHØJ  er ikke ansvarlig for eventuelle uheld, tyveri, ulykker eller tilskadekomst under afholdelse af events, kurser, retreats og ved 1:1 sessioner. Her gælder din egen forsikring.

B. Afbestillingsregler specifikt

Events og retreats

Ved framelding tidligere end 4 uger før eventen eller retreatet, får du tilbagebetalt det fulde beløb.

Ved afbud mindre end 4 uger før (også ved sygdom), vil du ikke kunne få tilbagebetalt penge, men kan give pladsen videre til en anden. Vi kan tilbyde pladsen, hvis der er venteliste, og du kan få dine penge retur.

Framelding sker via kontaktformularen.

Kurser

Afbestilles kurset tidligere end 45 dage før kursusstart tilbagebetales det indbetalte kursusbeløb.

Ved framelding mellem 15-44 dage før kursusstart tilbagebetales 50 % af kursusbeløbet, såfremt det er indbetalt.

Afbestiller du 14 dage eller mindre før kursusstart opkræver vi det fulde kursusbeløb / tilbagebetales det indbetalte kursusbeløbet desværre ikke. Du er velkommen til at overdrage pladsen til en anden.

1:1 sessioner

Er du forhindret i at overholde vores aftale, må du meget gerne give besked så hurtigt som muligt.

Afbud senere end 48 timer før fratrækkes 50 % af sessionens pris.

Afbud senere end 24 timer før koster 100% af sessionens pris.

Mindfulness event uge La Santa

Her gælder Club La Santa’s rejsebetingelser.