De mest almindelige spørgsmål

Du logger ind på MIN SIDE i menuen øverst oppe eller klikker på KALENDER i menuen og herefter logger ind med dit brugernavn eller mailadresse og password.

Er du medlem i #Stinas_Space har du adgang til alle begivenheder, hold, LIVE og replay. Du har adgang til alle blogindlæg, kortere videoer og meditationer og du får rabat på retreats og workshops (fysisk møde) med Stina.

Har du #Stinas_Light_Space medlemskab har du adgang til holdene Langsom Søndag og Yin & Yang, både LIVE og replay samt adgang til nogen blogindlæg og videoer.

Har du #Stinas_Free_Space medlemskab har du adgang til holdet Yin & Yang og andet free stuff.

Når du tilmelder dig et hold eller andre online-events, får du en email med link til sessionen. Gem denne mail.

Ja, hvis du har medlemskab i #Stinas_Space kan du deltage i alle begivenheder og hold og replay. Har du medlemskab til #Stinas_Light_Space vil der være begivenheder og hold du ikke kan deltage i, f.eks. Yin Yoga mandag og torsdag. Begge disse medlemskaber er abonnementbaseret med en månedlig betaling.

Har du #Stinas_Free_Space medlemskab har du p.t. adgang til alle Yin & Yang klasserne og replay. Dette medlemskab er gratis.

På MIN SIDE klikker du på "Mistet din adgangskode?" Vent nogen minutter på mailen og så kan du lave et nyt password. Hav gerne lidt tålmodighed inden du logger ind igen med din nye adgangskode. Lykkes det ikke, er du altid velkommen til at skrive til kontoret@stinabavnhoj.dk

Linket er i den mail du modtog lige efter din tilmelding. Gem derfor mailen.

Sørg for at være logget ind på din Zoom-profil først.

Klik herefter på linket (åbner i browser eller Zoom-app) og udfyld Zoom-password der hører til dagens live-session (du kan evt. kopiere det) og du er klar.

Husk at have registreret dig som bruger på Zoom (gratis) inden den første gang du deltager på et hold (er med til at højne sikkerheden)

Linket er i den mail du modtog lige efter din tilmelding. Gem derfor mailen.

Klik på linket (åbner i browser eller Zoom-app) og udfyld Zoom-password der hører til live-sessionen - og du er klar.

Sørg for at være logget ind på din Zoom-profil først.

Du kan gemme linket til Zoom i din kalender. Klik på iCal eller Google Kalender i bunden af bekræftelses-mailen. Åbn og godkend - så er den puttet ind i din kalender og du åbner blot kalenderen og klikker på linket fra 10 minutter før holdet starter.

Husk at have registreret dig som bruger på Zoom (gratis) inden den første gang du deltager på et hold (er med til at højne sikkerheden)

Når du er logget ind og har valgt KALENDER i menuen, klikker du på f.eks. Langsom Søndag på den dato du gerne vil deltage. Følg vejledningen på siden og tryk TILMELD. Du får en bekræftelse på mail med link til sessionen. Husk at gemme mailen - og overfør til eller skriv klassen ind i din egen kalender.

Nej, du skal aktivt tilmelde dig hvert hold eller begivenhed, du har interesse i, og du får en bekræftelsesmail på hver enkelt begivenhed.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du meget gerne afmelde dig og derved give pladsen til en anden (nogen begivenheder har begrænset antal deltagere).

Du logger ind på MIN SIDE og ser dine tilmeldinger i venstre kolonne under overskriften: Du er tilmeldt disse aktiviteter. Her kan du også redigere din kontakt-info og framelde dig klassen.

Hvis du i sidste minut før klassen starter opdager, at du ikke er tilmeldt dagens klasse, så kan du tilmelde dig i kalenderen og får tilsendt bekræftelse og link til sessionen.

Alle sessioner optages og ligger tilgængeligt på hjemmesiden under Replay.

For #Stinas_Space medlemmer gælder replay for yin yoga til midnat 2 dage efter sessionen, f.eks. optagelse mandag kan ses til onsdag midnat.

For #Stinas_Light_Space medlemmer gælder replay til midnat 1 dag efter sessionen, f.eks. optagelse søndag morgen kan ses til mandag midnat.

For #Stinas_Free_Space medlemmer gælder replay for Yin & Yang holdet til midnat 1 dag efter sessionen, dvs. fredag morgen kan ses til lørdag midnat.

Er du tilmeldt holdet den pågældende dag, får du automatisk tilsendt en mail med link til dagens session replay ca. en time efter sessionen er slut.

Husk at logge dig ind på din Zoom-profil først, inden du kan se replay (og ellers bliver du bedt om at gøre det).

Du kan også selv aktivt gå ind på hjemmesiden og klikke på replay i menulinien.

Klik på den klasse du ønsker at lave og tast koden, der står lige under.

Ja. Du får bekræftelse og link og password til Zoom, hvor sessionen foregår (gem evt. link til Zoom i din kalender ved at klikke på iCal eller Google Kalender i bunden af mailen).

Du kan se klassen på replay, om du var med live eller ikke.

Har du været tilmeldt får du automatisk tilsendt mail, ca. en time efter sessionen, med link til replay. Var du ikke tilmeldt, finder du replay i menulinien på hjemmesiden.

Du logger ind på MIN SIDE i menuen øverst oppe eller klikker på KALENDER i menuen og herefter logger ind med dit brugernavn eller mailadresse og password.

Det kræver du har #Stinas_Light_Space_ eller #Stinas_Space medlemskab.

Ved at framelde dig en LIVE-klasse, hvor du ikke kan være med, så er pladsen ledig til en anden (grundet begrænset deltagerantal).

Nej. Men det er god stil at melde fra, så både Stina kan se om vi skal "vente" på dig, og du kan give pladsen til en anden (grundet begrænset deltagerantal).

Måske er du også blevet mødt af den her besked: 'Unauthorized'

Så kan det være din computer eller tablet trænger til  lidt web-rengøring.

Du kan gøre følgende:

  • Nulstille din browser historik/cookies
  • Nulstille dit Zoom password

Og forhåbentlig åbner det igen døren til god yoga og træning.

FAQ