De mest almindelige spørgsmål

Du logger ind på MIN SIDE i menuen øverst oppe med dit brugernavn eller mailadresse og password.

Som medlem i onlineklubben Stinas Space har du adgang til alle begivenheder, hold, LIVE og replay. Du har adgang til alle artikler, videoer og lydfler, og du får rabat på retreats og events (fysisk møde) med Stina.

Når du tilmelder dig et hold eller andre online-events, får du en email med link til sessionen. Gem mailen.

På MIN SIDE klikker du på "Mistet din adgangskode?" Vent nogen minutter på mailen og så kan du lave et nyt password. Hav gerne lidt tålmodighed inden du logger ind igen med din nye adgangskode. Lykkes det ikke, er du altid velkommen til at ringe på 61703173 eller skrive til kontoret@stinabavnhoj.dk

Linket er i den mail du modtog lige efter din tilmelding. Gem derfor mailen.

Sørg for at være logget ind på din Zoom-profil først.

Klik herefter på linket (åbner i browser eller Zoom-app) og udfyld Zoom-password der hører til dagens live-session (du kan evt. kopiere det) og du er klar.

Husk at have registreret dig som bruger på Zoom (gratis) inden den første gang du deltager på et hold (er med til at højne sikkerheden)

Linket er i den mail du modtog lige efter din tilmelding. Gem derfor mailen.

Klik på linket (åbner i browser eller Zoom-app) og udfyld Zoom-password der hører til live-sessionen - og du er klar.

Sørg for at være logget ind på din Zoom-profil først.

Du kan gemme linket til Zoom i din kalender. Klik på iCal eller Google Kalender i bunden af bekræftelses-mailen. Åbn og godkend - så er den puttet ind i din kalender og du åbner blot kalenderen og klikker på linket fra 10 minutter før holdet starter.

Husk at have registreret dig som bruger på Zoom (gratis) inden den første gang du deltager på et hold (er med til at højne sikkerheden)

Når du er logget ind og har valgt KALENDER i menuen, klikker du på det hold og på den dato du gerne vil deltage. Følg vejledningen på siden og tryk TILMELD. Du får en bekræftelse på mail med link til holdet. Husk at gemme mailen - og overfør til eller skriv ind i din egen kalender (link i bunden af mailen).

Nej, du skal aktivt tilmelde dig hvert hold eller begivenhed, du har interesse i, og du får en bekræftelsesmail på hver enkelt begivenhed.

Hvis du bliver forhindret i at deltage, må du meget gerne afmelde dig.

Du logger ind på MIN SIDE og ser dine tilmeldinger i venstre kolonne under overskriften: Du er tilmeldt disse aktiviteter. Her kan du også redigere din kontakt-info og framelde dig klassen.

Hvis du i sidste minut før undervisningen starter opdager, at du ikke er tilmeldt, så kan du stadig nå at tilmelde dig i kalenderen (husk at være logget ind) og får tilsendt bekræftelse og link til sessionen. Det gør ikke noget, hvis du "kommer for sent". Du forstyrrer ikke.

Al hold-undervisning optages og ligger tilgængeligt på hjemmesiden under Replay i en uge.

Er du tilmeldt holdet den pågældende dag, får du automatisk tilsendt en mail med link til replay ca. en time efter undervisningen er slut.

Husk at logge dig ind på din Zoom-profil først, inden du kan se replay (og ellers bliver du bedt om at gøre det).

Du kan også selv aktivt gå ind på hjemmesiden og klikke på replay i menulinien.

Klik på det hold du ønsker at lave og tast koden, der står lige under.

Nej. Men det er god stil at melde fra, og så sidder Stina ikke og "venter" på dig.

Måske er du også blevet mødt af den her besked: 'Unauthorized'

Så kan det være din computer eller tablet trænger til  lidt web-rengøring.

Du kan gøre følgende:

  • Nulstille din browser historik/cookies
  • Nulstille dit Zoom password

Og forhåbentlig åbner det igen døren til god yoga og træning.

Hvis du har klikket på linket i tilmeldingsmailen og du bliver mødt med beskeden om at du skal indtaste password, så er det højst sandsynligt fordi dit Zoom-password skal fornyes.

Og forhåbentlig åbner det igen døren til god yoga og træning.

Sådan er det en gang imellem af sikkerhedsmæssige årsager.

Har du downloadet en lydfil på din Ipad eller anden tablet, eller på din telefon, så kig efter den blå arkivmappe i  app'en ARKIVER (den kan hedde noget andet på andre mærker end Apple's). Her finder du OVERFØRSLER eller DOWNLOADS på din enhed.

Så kan du altid få adgang til det du har downloadet.

FAQ