A. Handelsbetingelser i webshoppen

Generelle oplysninger

STINA BAVNHØJ
Toftemosevej 21 th.
3100 Hornbæk
Telefon: 61703173
Email: kontoret

CVR nr.: 39175398 Human Balance Exchange

Priser, betaling og levering

Hos STINA BAVNHØJ tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte ydelser/produkter.

Køb af ydelser i webshoppen hos STINA BAVNHØJ betales med VISA-Dankort, VISA, Mastercard og Maestro. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms.

STINA BAVNHØJ’s webshop leverer ydelser / produkter online. Information om adgang til købte lydfiler og videoer, sendes lige så snart betaling er modtaget.

Levering sker til hele verden.

Anvendelse

Ydelser, kurser og produkter, der involverer dialog, undervisning, coaching m.v. af Stina Bavnhøj (online, pr. telefon eller ved fysisk møde) skal anvendes inden for et år fra købsdato.

Ydelser, kurser og produkter, der kan anvendes virtuelt af køber, kan anvendes fra købsdato og uendeligt, så længe tilgængelighed er teknisk muligt. Alle lydfiler og videoer er STINA BAVNHØJs ejendom, og kan derfor ikke downloades af køberen, men ved at anvende oplyst kode ved køb.

Reklamationsret / Fortrydelsesret

Køb af ydelser (undervisning, events, kurser m.v.) og produkter (lydfiler, videoer, undervisningsmateriale) er i henhold til – “Lov om visse forbrugsaftaler – §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a” – ikke omfattet af fortrydelsesret.

Ifølge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt mig venligst.

Meddelelsen skal sendes pr. mail på kontoret. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, hvad din henvendelse drejer sig om, og hvad problemet er med ydelsen eller det medium du har modtaget.

Produkter, som er fremstillet efter forbrugerens specifikationer eller har fået et tydeligt personligt præg, er heller ikke omfattet af fortrydelsesret.

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører STINA BAVNHØJ.
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.
Adgang herunder koder til digitale produkter på STINA BAVNHØJs webside er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere informationer og koder, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af mine online produkter, livehold, workshop og kurser.

Ansvar

Ved køb af ydelser og produkter hos STINA BAVNHØJ accepterer du til fulde, at brug af ydelser og produkter sker på dit eget ansvar.

Som kunde hos STINA BAVNHØJ er du indforstået med og accepterer, at du selv står til ansvar for evt. skader du måtte pådrage dig ved udførsel af øvelser m.v.

Som kunde hos STINA BAVNHØJ er du indforstået med og accepterer, at anvendelse af ydelser og produkter, gennemførelse af øvelser m.v. er dit eget ansvar og du fraskriver dig ethvert erstatningskrav overfor STINA BAVNHØJ.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med mig og handle på min hjemmeside, har jeg brug for følgende oplysninger om dig: Navn, Adresse, Telefonnummer, E-mailadresse

Jeg behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere ydelser og produkter til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i persondatapolitik for STINA BAVNHØJ. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over en ydelse eller et produkt, købt i min webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse min e-mail adresse: kontoret

B. Vilkår for abonnement

 1. Aftale og produkt

STINA BAVNHØJ tilbyder abonnementsordning med online undervisning og forløb, når det passer dig. Betalende medlemmer har adgang til:

 • Stort online video- og lydfil bibliotek, der hele tiden opdateres med nye videoer og lydfiler
 • Adgang til blogindlæg og artikler
 • Personlig profil bl.a. med oversigt over personlige favoritter og historik
 • Kalender med oversigt over tilgængelig undervisning, events, kurser og retreats
 • Rabat på STINA BAVNHØJs (online + in real life) workshops, foredrag og retreats m.m.
 • Og meget mere

Du skal være fyldt 18 år for at kunne oprette dig som bruger på STINA BAVNHØJ. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres samtykke.

Når du tilmelder dig abonnementsordning hos STINA BAVNHØJ, skal du udfylde navn, e-mail og postnummer. Derudover skal du oprette et brugernavn og en adgangskode. Når du har gennemført oprettelsen og betalingen, har du adgang til det ovenover beskrevne indhold.

 

 1. Betaling

Betalingen igangsættes med det samme og herefter trækkes på din konto én gang pr. måned/halvår/årligt. Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

STINA BAVNHØJ bruger en godkendt betalingsserver (Reepay), der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine indtastede informationer.

 

 1. Profil, login og nyhedsbrev

Du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af dit password og abonnements-kontooplysninger. Dvs. at dit medlemskab hos STINA BAVNHØJ er personligt, og at dine login-oplysninger ikke må videregives eller på anden måde deles med andre.

Ved oprettelsen tilmeldes du automatisk nyhedsbrevet, så du kan holde dig orienteret om aktiviteter og nyheder fra STINA BAVNHØJ

 

 1. Medlemskab

Når du opretter et abonnement, accepterer du, at STINA BAVNHØJ trækker betalingen for dit medlemskab på det betalingskort/den konto, du angiver i forbindelse med oprettelsen. Dit medlemskab er fortløbende og betalingen sker forud.

 

 1. Fornyelse og ændring af abonnement

Dit abonnement bliver automatisk fornyet ved udløb af måneden/halvåret/året, indtil du aktivt melder dig ud.

Ved anvendelse af særlige rabatkoder eller anden form for tilbud på medlemskab kan du få et rabatmedlemsskab. Rabatmedlemsskaber har en udløbsdato, som afhænger af den anvendte rabatkode eller aftale. Når rabatmedlemskabet udløber, fornyes dit abonnement automatisk til den pris indgået ved aftalens indgåelse.

 

 1. Opsigelse af abonnement

Du kan opsige dit abonnement når som helst. Opsigelsesfrist er løbende måned + 1 måned. Har du købt et halvårs- eller årsmedlemskab, kan det først opsiges ved udgangen af perioden, dvs. opsigelse sker en måned + minimum 1 dag før abonnementet ville udløbe. Du har adgang til indholdet på STINA BAVNHØJ i den resterende del af den periode, du betaler for.

 

 1. Fortrydelsesret

Dit abonnement aktiveres med det samme. Du får således adgang til indholdet i det medlemskab du har købt adgang til umiddelbart efter din bestilling og fraskriver dig dermed fortrydelsesretten til købet.

 

Øvrig anvendelse af hjemmesiden

Stina Bavnhøj er afhængig af tredjeparter til bl.a. videohosting. Stina Bavnhøj kan derfor ikke garantere fuld funktionalitet af ydelserne og kan ikke holdes ansvarlig for tekniske problemer, ustabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v.

 

Rettigheder

Alt indhold på www.stinabavnhoj.dk – herunder navn, logo, billeder, tekst, grafik, videoer, lydfiler, fotografier, illustrationer, software og andre elementer – ejes af Stina Bavnhøj og må hverken kopieres eller videresælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.


C. Udvidet brugsvilkår abonnement

Ved at benytte abonnementet accepterer du alle nedenstående vilkår.

STINA BAVNHØJ (herefter refereret som “STINA BAVNHØJ”, “vi” eller “os”). Alle personer som anvender abonnementet er nævnt som “brugere”.

Læs venligst vilkårene grundigt igennem, før du bruger vores abonnementsordning.

Vilkårene er en juridisk bindende kontrakt mellem dig og STINA BAVNHØJ.

 

Brug af vores abonnementsordning og din konto

Ved formodet tab, tyveri eller uautoriseret brug af din konto eller adgangskode skal du med det samme kontakte kontoret@stinabavnhoj.dk om ethvert reelt eller formodet tab, tyveri. Vi hæfter ikke for tab, der skyldes uautoriseret brug af dit brugernavn og password, med eller uden dit kendskab.

Hvis du glemmer din adgangskode og har en eksisterende STINA BAVNHØJ-konto, så kan du på stinabavnhoj.dk få tilsendt et nyt password.

Hvis du vælger permanent at slette din konto, vil de ikke-offentlige personlige data vi har associeret med din konto også blive slettet.

Vores abonnementsordning kan ændre sig, og form og funktion kan ændre sig uden et forudgående varsel til dig. Vi kan også pålægge begrænsninger på visse ydelser i abonnementsordningen, eller begrænse din adgang til en del af eller alle vores ydelser, uden forudgående varsel eller forpligtelse.

Ligeledes kan vi udvikle og levere opdateringer til visse ydelser. Du samtykker til sådanne automatiske opdateringer.

Vi kan ændre, afbryde eller nedlægge dele af eller alle vores ydelser i abonnementsordningen på et hvilket som helst tidspunkt, herunder tilgængeligheden af ethvert produkt, enhver funktion, database, eller ethvert indhold.

Vi kan også de-aktivere, lukke eller afbryde din konto på et hvilket som helst tidspunkt (1) hvis vi, på eget skøn, beslutter at du overtræder eller har overtrådt vilkårene, (2) som svar på anmodninger fra retshåndhævelsen eller andre statslige organer, (3) ved ophør eller væsentlige ændringer af nogen ydelser, eller (4) grundet uventede tekniske problemer.

Efter enhver sådan de-aktivering, lukning eller suspendering bestræber vi os på at underrette dig via e-mail eller næste gang, du forsøger at tilgå din konto.

Vi forbeholder os retten til at holde øje med enhver konto og/eller aktivitet gennemført gennem eller på nogen måde relateret til vores abonnementsordning.

Vi interesserer os for vores brugeres sikkerhed.

Vi arbejder hårdt på at beskytte sikkerheden af dine personlige data, brugergenereret indhold og konto, men vi kan ikke garantere, at uautoriserede tredjeparter ikke vil være i stand til at omgå vores sikkerhedsforanstaltninger.

Underret os venligst øjeblikkeligt om ethvert reelt eller formodet brud på, eller uautoriseret adgang eller brug af din konto.

Efter du har oprettet en konto, kan du periodisk modtage e-mails omkring driften af vores ydelser i abonnementsordningen. Du kan ikke fravælge modtagelsen af disse e-mails, mens du fortsat bruger vores abonnementsordning.

 

Ejerskab og brug af indhold

Ethvert indhold og kreativt udtryk i abonnementsordningen inkluderer, uden begrænsninger, video, audio, fotos, billeder, illustrationer, animationer, logoer, værktøjer, tekst, oplysninger, data, software, scripts, eksekverbare filer, grafik, øvelser og træningsdata, træningsprogrammer, interaktive funktioner, designs, varemærker, patenter, lyde, applikationer og enhver intellektuel ejendom deri, hvor enhver af disse kan være genereret, givet, eller på anden måde gjort tilgængelig på eller gennem vores abonnementsordning.

Brugergenereret indhold er al indhold, som en bruger (det inkluderer dig) indsender, overfører, eller på anden vis leverer til eller gennem brugen af vores abonnementsordning.

Al ophavsret, varemærker, designrettigheder, patenter og andre intellektuelle ejendomsrettigheder (registreret eller uregistreret) i og på vores abonnementsordning tilhører STINA BAVNHØJ.

Du accepterer, at du vil respektere andres intellektuelle ejendomsrettigheder, og erklærer og garanterer, at du har alle de nødvendige rettigheder til at tildele STINA BAVNHØJ licens (beskrevet yderligere i sektion (d) forneden) til al brugergenereret indhold, du indsender i forbindelse med vores abonnementsordning.

Ansvarsbegrænsning

Vi udbyder vores abonnementsordning med et kommercielt rimeligt niveau af omhyggelighed og kompetence, og vi håber, at du vil få glæde heraf. Der er dog visse ting, som vi ikke kan love om vores abonnementsordning.

Udover det, der udtrykkeligt er beskrevet i disse vilkår eller yderligere vilkår, kan hverken STINA BAVNHØJ eller dennes leverandører, distributører eller samarbejdspartnere give specifikke løfter om vores ydelser eller service.

Vi påtager os for eksempel ingen forpligtelser for indholdet i vores abonnementsordning, specifikke funktioner eller dennes pålidelighed, tilgængelighed eller evne til at opfylde dine behov. Vi udbyder ydelserne i abonnementsordningen »som de er«.

Nogle jurisdiktioner giver visse garantier såsom stiltiende garanti for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål og ikke-krænkelse. I det omfang, loven tillader det, fraskriver vi os alle garantiforpligtelser.

Ansvar for vores services: I det omfang, loven tillader det, fraskriver STINA BAVNHØJ og dennes leverandører, distributører og samarbejdspartnere sig ansvaret for tab af fortjeneste, indtjening eller data, samt økonomiske tab og indirekte, hændelige, særlige eller personlige skader.

I det omfang, loven tillader det, er STINA BAVNHØJ og dennes leverandørers, distributørers og samarbejdspartneres ansvar for et hvilket som helst krav i henhold til disse vilkår, herunder eventuelle stiltiende garantier, begrænset til det beløb, som du har betalt til os for din brug af ydelserne i abonnementsordningen (eller hvis vi vælger at gøre ydelserne tilgængelige for dig igen).

STINA BAVNHØJ og dennes leverandører, distributører og samarbejdspartnere er under ingen omstændigheder ansvarlige for tab eller skader, som ikke med rimelighed kan forudses.

Det være sig ekstraordinære begivenheder, der umuliggør opfyldelsen af vores forpligtelser, og som vi hverken kunne forudse, forhindre eller overkomme. Som typiske eksempler kan blandt andet nævnes krigsudbrud, oprør, blokade, ildebrand, forsyningssvigt og naturkatastrofer.

Hvis du bruger vores services på en virksomheds vegne, accepterer virksomheden disse vilkår.

Den vil holde STINA BAVNHØJ og dennes tilknyttede virksomheder, funktionærer, repræsentanter og ansatte skadesløse i forhold til ethvert krav eller sagsanlæg og enhver handling, der måtte opstå i forbindelse med brugen af abonnementsordningen eller overtrædelsen af disse vilkår, herunder ethvert ansvar og enhver udgift, der måtte opstå i forbindelse med krav, tab, skader, sagsanlæg, domfældelser, sagsomkostninger og advokatsalærer.

Erstatning for bosatte i udlandet

Hvis du er bosiddende i USA eller et andet land ud over Frankrig eller Tyskland:

Til det maksimale omfang tilladt af gældende lovgivning, accepterer du at skadesløsholde og friholde STINA BAVNHØJ, dets leverandører og andre partnere fra ethvert krav, herunder rimelige regnskabs- og advokatsalærer gjort af en tredjepart som følge af

(a) brugergenereret indhold du tilgår eller deler gennem vores ydelser i abonnementsordningen; (b) dit brug af vores abonnementsordning, (c) dine bruger-aktiviteter i forbindelse med vores abonnementsordning, (d) din forbindelse til vores abonnementsordning, (e) din overtrædelse af nærværende vilkår, (f) dit brug eller misbrug af nogen brugers personlige data, (g) enhver overtrædelse af en anden persons eller enheds rettigheder begået af dig.

Vi forbeholder os retten til, på din regning, at påtage os eksklusivt forsvar og kontrol over enhver sag, som du er forpligtet til at holde os skødesløse i, i henhold til vilkårene, og du accepterer at samarbejde med vores forsvar af disse påstande.

Gældende lovgivning

Hvis du er bosiddende i EU:

Disse vilkår er underlagt af og skal fortolkes i overensstemmelse med dansk lovgivning, uden hensyn til deres konflikt af lovprincipper.

 

Tvister og voldgift, jurisdiktion og værneting

Hvis du er bosiddende i EU:

Trods alt der i nærværende vilkår måtte være angivet om det modsatte, hvis der er en tvist, som du eller STINA BAVNHØJ ikke kan løse, har du retten til at indsende en klage gennem http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Derudover er der intet i nærværende vilkår, der begrænser dine rettigheder til at anlægge sag mod STINA BAVNHØJ i de lokale domstole ved din bopæl. Alle tvister, der opstår i henhold til vilkårene mellem dig og STINA BAVNHØJ vil være underlagt den ikke-eksklusive jurisdiktion af domstole ved din bopæl eller i domstolene i Danmark, og du og vi underkaster os hermed den personlige jurisdiktion og sted for disse domstole.

Internationale vilkår

Vi leverer vores abonnementsordning til et globalt fællesskab af brugere. Vores servere og drift er dog baseret i EU, og vores politikker og procedurer er baseret primært på europæisk lovgivning.

På grund af dette, gælder følgende bestemmelser specifikt for brugere uden for EU:

 1. hvis du samtykker til overførslen, opbevaringen, og forarbejdningen af dine oplysninger, herunder, men ikke begrænset til, brugergenereret indhold og alle personlige data, til og i EU og/eller andre lande;
 2. du accepterer at overholde alle lokale love, regler og regulativer, herunder, uden begrænsninger, alle love, regler, og regulativer i virkning i det land du bor i, og det land fra hvor du få adgang til vores abonnementsordning. Vores abonnementsordning er ikke tiltænkt distribuering til, eller brug af, nogen person eller enhed i nogen jurisdiktion eller noget land, hvor sådanne distributioner eller sådan brug vil være i strid med eller forordning, eller som der ville underkaste STINA BAVNHØJ eller dets associerede partnere, kravet om registrering inden for sådan en jurisdiktion eller et land.

 

Hvis du er bosiddende i EU, Hong Kong, Rusland, New Zealand eller Sydkorea:

Trods alt der i nærværende vilkår måtte være angivet om det modsatte, vær opmærksom på, at visse jurisdiktioner ikke tillader ophævelsen eller begrænsningen af visse garantier, forpligtelser eller skader under obligatorisk lov, så gælder nogle af eksklusionerne og begrænsningerne i nærværende vilkår muligvis ikke for dig. Intet i nærværende vilkår begrænser eller udelukker vores ansvar for

 • svigagtige misrepræsentationer gjort af os,
 • dødsfald eller personskade forårsaget af vores uagtsomhed eller forsætlige forsømmelse, eller
 • manglende gennemførelse af enhver materiel, kontraktlig forpligtelse.

 

Kontakt os

Hvis du har feedback, spørgsmål eller kommentarer til vores abonnementsordning, så kontakt venligst vores kundesupport på kontoret@stinabavnhoj.dk.

 

Tak fordi du læste alt det her, og velkommen til!

 

Link til cookie- og privatlivspolitik

https://stinabavnhoj.dk/cookie-og-privatlivspolitik