Herunder finder du info om

Handelsbetingelser i webshop

Vilkår for abonnement

 

Handelsbetingelser i webshop hos STINA BAVNHØJ

Generelle oplysninger

STINA BAVNHØJ
Toftemosevej 21
3100 Hornbæk
Telefon: 61703173
Email: kontoret

stinabavnhoj.dk ejes af CVR nr.: 12382804 BLS Compagni v/Birger Landø Sørensen

Priser

Hos STINA BAVNHØJ tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte ydelser/produkter.

Betaling

Køb af ydelser i webshoppen hos STINA BAVNHØJ betales med VISA-Dankort, VISA, Mastercard og Maestro. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede ydelser/produkter.

Levering

STINA BAVNHØJ’s webshop leverer varer online, så varen sendes lige så snart betaling er modtaget.
Levering sker til hele verden.

Anvendelse

Ydelser, kurser og produkter, der involverer dialog, undervisning, coaching m.v. af Stina Bavnhøj (online, pr. telefon eller ved fysisk møde) skal anvendes inden for et år fra købsdato.

Ydelser, kurser og produkter, der kan downloades og anvendes virtuelt af køber, kan anvendes fra købsdato og uendeligt, så længe tilgængelighed er teknisk muligt.

Reklamationsret

Se under fortrydelsesret.

Fortrydelsesret

Køb af ydelser (coaching, træning, kurser m.v.) og materialer til download (lydfiler, videoer, undervisningsmateriale) er i henhold til – “Lov om visse forbrugsaftaler – §17 stk. 2 og §9 stk. 2 nr. 2a” – ikke omfattet af fortrydelsesret.

I følge købeloven er der desværre ikke fortrydelsesret på digitale produkter der tages i brug. Men lever produktet ikke op til din forventning, så kontakt mig venligst.

Meddelelsen skal sendes pr. mail på kontoret. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, hvad din henvendelse drejer sig om, og hvad problemet er med ydelsen eller det medium du har modtaget.

Uddybelse af varer, der ikke er omfattet af fortrydelsesret

Rettigheder

Alle rettigheder til workshops, kurser, events og digitale produkter tilhører STINA BAVNHØJ.
Ved køb opnås licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.
Dit digitale produkt er personligt, og det er ikke tilladt at sælge, videresende, udlåne, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet, hverken privat eller kommercielt. Det gælder både for indholdet af mine online produkter, downloadede produkter, livehold, workshop og kurser.

Ansvar

Ved køb af ydelser og produkter hos STINA BAVNHØJ accepterer du til fulde, at brug af ydelser og produkter sker på dit eget ansvar.

Som kunde hos STINA BAVNHØJ er du indforstået med og accepterer, at du selv står til ansvar for evt. skader du måtte pådrage dig ved udførsel af øvelser m.v.

Som kunde hos STINA BAVNHØJ er du indforstået med og accepterer, at anvendelse af ydelser og produkter, gennemførelse af øvelser m.v. er dit eget ansvar og du fraskriver dig ethvert erstatningskrav overfor STINA BAVNHØJ.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med mig og handle på min hjemmeside, har jeg brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Jeg behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i persondatapolitik for STINA BAVNHØJ. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links

Har du en klage over en ydelse eller et produkt, købt i min webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse min e-mail adresse: 


 1. Aftale og produkt

Stina Bavnhøj tilbyder abonnementsordning med online undervisning og forløb, LIVE og på REPLAY, når det passer dig. Betalende medlemmer hos Stina Bavnhøj har adgang til:

Abonnement #Stinas_Space: 

Du skal være fyldt 18 år for at kunne oprette dig som bruger på Stina Bavnhøj. Hvis du er under 18 år, skal du have dine forældres samtykke.

Når du tilmelder dig abonnementsordning hos Stina Bavnhøj, skal du udfylde navn, e-mail og postnummer. Derudover skal du oprette et brugernavn og en adgangskode. Når du har gennemført oprettelsen og betalingen, har du adgang til Stina Bavnhøjs indhold.

 

 1. Betaling

Stina Bavnhøjs abonnementsordning modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, Mastercard og Maestro. Betalingen igangsættes med det samme og herefter trækkes på din konto én gang om måneden. Alle beløb er i danske kroner (DKK) og er inkl. moms.

Stina Bavnhøj bruger en godkendt betalingsserver (Reepay), der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine indtastede informationer.

 

 1. Profil, login og DET, DER RØR SIG

Når du opretter dig som bruger på Stina Bavnhøj, vil du blive bedt om at vælge en adgangskode og et brugernavn. Du er ansvarlig for at opretholde fortroligheden af dit password og kontooplysninger. Dvs. at dit medlemskab hos Stina Bavnhøj er personligt, og at dine login-oplysninger ikke må videregives eller på anden måde deles med andre.

Ved oprettelsen tilmeldes du automatisk Stina Bavnhøjs DET, DER RØR SIG – et månedligt inspirationsbrev med oversigt over nyeste tiltag og tilbud.

 

 1. Medlemskab

Når du opretter et Stina Bavnhøj abonnement, accepterer du, at Stina Bavnhøj trækker betalingen for dit medlemskab på det betalingskort/den konto, du angiver i forbindelse med oprettelsen. Dit medlemskab er fortløbende og betalingen sker forud.

 

 1. Fornyelse og ændring af abonnement 

Dit abonnement bliver automatisk fornyet ved udløb af hver periode, indtil du aktivt melder dig ud. Du kan se, hvornår dit abonnement næste gang fornyes under ‘Min side”.

Ved anvendelse af særlige rabatkoder kan du få et rabatmedlemsskab. Rabatmedlemsskaber har en udløbsdato, som afhænger af den anvendte rabatkode. Når rabatmedlemskabet udløber, fornyes dit abonnement automatisk til den pris indgået ved aftalens indgåelse.

 

 1. Opsigelse af abonnement 

Du kan opsige dit abonnement hos Stina Bavnhøj når som helst. Udmeldingen effektueres ved fornyelsesdato plus en måned (løbende måned + 1 måned). Har du købt et 6 måneders eller 12 måneders medlemskab kan det først opsiges ved udgangen af perioden, dvs. opsigelse sker en måned + minimum 1 dag før abonnementet ville udløbe. Du har adgang til indholdet på Stina Bavnhøj i den resterende del af den periode, du betaler for.

 

 1. Fortrydelsesret

Dit abonnement aktiveres med det samme. Du får således adgang til indholdet i det medlemskab du har købt adgang til umiddelbart efter din bestilling og fraskriver dig dermed fortrydelsesretten til købet.

 

 1. Køb af andre online-produkter og ydelser på Stina Bavnhøjs hjemmeside

Læs venligst handelsbetingelserne her: https://stinabavnhoj.dk/handelspolitik

 

 1. Ansvar i forbindelse med brugen af Stina Bavnhøj 

Stina Bavnhøjs indhold skal betragtes som vejledende, og Stina Bavnhøj kan derfor ikke holdes ansvarlig for potentielle konsekvenser af brugen af Stina Bavnhøjs videoer og anden undervisning og formidling via lydfiler, tekster osv.

Når du anvender vores undervisningsvideoer, er det således dit ansvar ikke at overskride dine egne fysiske og psykiske begrænsninger og selv sørge for, at du vælger den undervisning, der matcher dine færdigheder og evner. Fra tid til anden kan Stina Bavnhøj foreslå justeringer eller brug af udstyr, og det er dit eget ansvar at afgøre, om de foreslåede justeringer eller udstyr er passende for dig og dit niveau.

 

 1. Øvrig anvendelse af hjemmesiden

Stina Bavnhøj er afhængig af tredjeparter til bl.a. videohosting. Stina Bavnhøj kan derfor ikke garantere fuld funktionalitet af ydelserne og kan ikke holdes ansvarlig for tekniske problemer, ustabilitet eller problemer med internetforbindelse eller opkobling m.v.

 

 1. Rettigheder

Alt indhold på www.stinabavnhoj.dk – herunder navn, logo, billeder, tekst, grafik, videoer, fotografier, illustrationer, software og andre elementer – ejes af Stina Bavnhøj og må hverken kopieres eller videresælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.

 


Vilkår for abonnement

Brugsvilkår / Stina Bavnhøj

Ved at benytte abonnement hos Stina Bavnhøj accepterer du alle nedenstående vilkår.

Stina Bavnhøj (herefter refereret som “Stina Bavnhøj”, “vi” eller “os”). Alle personer som anvender Stina Bavnhøjs services er kendt som “brugere”.

Læs venligst vilkårene grundigt igennem, før du bruger vores abonnementsordning. Vilkårene er en juridisk bindende kontrakt mellem dig og Stina Bavnhøj.

Når du benytter dig af abonnementsordningen, udgør din accept af disse vilkår også vores handels-, cookies- og privatlivspolitik. Sagt på en anden måde, hvis du er uenig med nogen som helst del af disse vilkår, kan du ikke benytte dig vores abonnementsordning.

Desuden, ved at få adgang til og bruge vores abonnementsordning, forstår og accepterer du, at give Stina Bavnhøj adgang til dine personlige data (er defineret i vores handels-, cookies- og privatlivspolitik).

Du er velkommen til at kontakte os på kontoret@stinabavnhoj.dk, hvis du har nogle spørgsmål eller forslag.

 

 1. Brug af vores abonnementsordning og din konto

Hvem kan bruge Stina Bavnhøjs abonnementsordning: Du skal være minimum atten (18) år gammel. Hvis du er mellem 13-18 år gammel, kan du kun bruge vores abonnementsordning med en forælder eller værges samtykke og tilsyn. Ingen individer under denne aldersgrænse må bruge vores abonnementsordning, forsyne Stina Bavnhøj med personlige data (f.eks. et navn, en adresse, et telefonnummer eller e-mailadresse).

Din konto: Det er nødvendigt for dig at oprette en konto hos Stina Bavnhøj for at få adgang til vores abonnementsordning. Når du opretter en konto, bedes du give os præcise og nøjagtige oplysninger, som du bliver bedt om under kontooprettelsen og registreringsprocessen. Du bedes også opdatere oplysningerne, hvis der sker ændringer i din mail-adresse, telefonnummer osv. for at være sikker på at modtage vigtige meddelelser, links, videoer osv. og for at vi kan kontakte dig.

Hvis du opretter en konto, er du ansvarlig for at opretholde fortroligheden af enhver handling der finder sted, mens du bruger din konto. Ved formodet tab, tyveri eller uautoriseret brug af din konto eller adgangskode skal du med det samme kontakte kontoret@stinabavnhoj.dk om ethvert reelt eller formodet tab, tyveri. Vi hæfter ikke for tab der skyldes uautoriseret brug af dit brugernavn og password, med eller uden dit kendskab.

Hvis du glemmer din adgangskode og har en eksisterende Stina Bavnhøj-konto, så kan du på stinabavnhoj.dk få tilsendt et nyt password.

Du har retten til at slette din konto hos os. Hvis du vælger permanent at slette din konto, vil de ikke-offentlige personlige data vi har associeret med din konto også blive slettet.

Vores abonnementsordning kan ændre sig, og form og funktion kan ændre sig uden et forudgående varsel til dig. Vi kan også pålægge begrænsninger på visse ydelser i abonnementsordningen, eller begrænse din adgang til en del af eller alle vores ydelser, uden forudgående varsel eller forpligtelse.

Hvis vi finder det passende, kan vi også, fra tid til anden, udvikle og levere opdateringer til visse ydelser. Du samtykker til sådanne automatiske opdateringer. Endvidere accepterer du, at vilkårene (og enhver yderligere ændringer af samme) vil gælde for alle og enhver opdatering af vores ydelser i abonnementsordningen. Vi har ingen forpligtelser til at levere opdateringer eller at fortsætte med at levere eller muliggøre særlige funktioner eller funktionalitet på nogle af vores ydelser.

Vi kan ændre, afbryde eller nedlægge en hvilken som helst del af, eller alle, vores ydelser i abonnementsordningen på et hvilket som helst tidspunkt, herunder tilgængeligheden af ethvert produkt, enhver funktion, database, eller ethvert indhold. Vi kan også de-aktivere, lukke eller afbryde din konto på et hvilket som helst tidspunkt (1) hvis vi, på eget skøn, beslutter at du overtræder eller har overtrådt vilkårene, (2) som svar på anmodninger fra retshåndhævelsen eller andre statslige organer, (3) ved ophør eller væsentlige ændringer af nogen ydelser, eller (4) grundet uventede tekniske problemer. Efter enhver sådan de-aktivering, lukning eller suspendering bestræber vi os på at underrette dig via e-mail eller næste gang, du forsøger at tilgå din konto. Vi forbeholder os retten til at overvåge enhver konto og/eller aktivitet gennemført gennem eller på nogen måde relateret til vores abonnementsordning, inklusive den enkelte brugers personlige data.

Vi interesserer os for vores brugeres sikkerhed. Selvom vi arbejder hårdt på at beskytte sikkerheden af dine personlige data, brugergenereret indhold og konto, kan vi ikke garantere, at uautoriserede tredjeparter ikke vil være i stand til at omgå vores sikkerhedsforanstaltninger. Underret os venligst øjeblikkeligt om ethvert reelt eller formodet brud på, eller uautoriseret adgang eller brug af din konto.

Efter du har oprettet en konto, kan du periodisk modtage e-mails omkring driften af vores ydelser i abonnementsordningen. Du kan ikke fravælge modtagelsen af disse e-mails, mens du fortsat bruger vores abonnementsordning. Du kan også periodisk modtage kampagner og andre tilbud eller materialer, vi mener kan være interessante for dig. Du kan fravælge at modtage disse salgsfremmende mails på et hvilket som helst tidspunkt, ved at følge afmeldingsinstruktionerne på vores hjemmeside.

 

 1. Fortrolighed

Vi tager indsamlingen, brugen og sikkerheden af de personlige data, vores brugere forsyner os med, meget seriøst. Ved at bruge vores abonnementsordning, samtykker du til indsamlingen, brugen og delingen af sådanne personlige data (læs mere i handels-, cookies- og privatlivspolitikken).

 

 1. Ejerskab og brug af indhold

Ethvert indhold og kreativt udtryk i abonnementsordningen inkluderer, uden begrænsninger, video, audio, fotos, billeder, illustrationer, animationer, logoer, værktøjer, tekst, oplysninger, data, software, scripts, eksekverbare filer, grafik, øvelser og træningsdata, træningsprogrammer, interaktive funktioner, designs, varemærker, patenter, lyde, applikationer og enhver intellektuel ejendom deri, hvor enhver af disse kan være genereret, givet, eller på anden måde gjort tilgængelig på eller gennem vores abonnementsordning.

Brugergenereret indhold er al indhold, som en bruger (det inkluderer dig) indsender, overfører, eller på anden vis leverer til eller gennem brugen af vores abonnementsordning.

Al ophavsret, varemærker, designrettigheder, patenter og andre intellektuelle ejendomsrettigheder (registreret eller uregistreret) i og på vores abonnementsordning tilhører Stina Bavnhøj. Du accepterer, at du vil respektere andres intellektuelle ejendomsrettigheder, og erklærer og garanterer, at du har alle de nødvendige rettigheder til at tildele Stina Bavnhøj licens (beskrevet yderligere i sektion (d) forneden) til al brugergenereret indhold, du indsender i forbindelse med vores abonnementsordning.

 

 1. Betalingsvilkår

 

Stina Bavnhøj tilbyder adgang til ydelser i abonnementsordning for et gebyr. Ved at tilmelde dig og dermed betale for vores ydelser, accepterer du vores vilkår, og alle yderligere vilkår og betingelser, der er givet her. Du accepterer også at give afkald på dine 14-dages fortrydelsesret, til det maksimale omfang tilladt af gældende lovgivning, således at du øjeblikkeligt er i stand til at få adgang til alle vores Services.

Ved at tilmelde dig og bruge vores Services, herunder at tilmelde dig gratis prøvetime (dog max. to gange om året på samme mail-adresse), accepterer du at betale abonnementsgebyr.

Når du tilmelder dig vores abonnementsordning, skal du vælge og give oplysninger om din foretrukne betalingsmetode (i det følgende kaldet “betalingsmetode”). Disse oplysninger skal være nøjagtige, og du er ansvarlig for at holde dem opdateret. Du godkender udtrykkeligt, at vi fra din foretrukne betalingsmetode, må indsamle de passende gebyrer for vores abonnementsordning og for ethvert andet køb, du vælger at gøre via vores ydelser.

Betaling for vores Services sker på månedlig, tre månedlig eller årlig basis. Dit abonnement betales første gang den dag du tilmelder dig og betaler første gang. Betaling trækkes således samme dag hver måned, så længe abonnementet løber. Alle gebyrer for vores Services betales forud, og vil automatisk blive faktureret til betalingsmetoden ved begyndelsen af den månedlige abonnements-periode, som er gældende. Medmindre andet er angivet, vil vores abonnement automatisk blive fornyet, indtil du vælger at annullere din adgang hertil. Alle køb af vores abonnementsordning er endelige, og kan ikke refunderes, undtagen på vores eget skøn.

Hvis du ikke betaler gebyrerne eller afgifterne for din brug af vores abonnementsordning, gør vi en rimelig indsats for at underrette dig og løse problemet; men vi forbeholder os retten til at de-aktivere eller opsige din adgang til vores abonnementsordning (og kan gøre dette uden varsel).

 

 1. Ændringer af vilkårene og produktspecifikke vilkår

Stina Bavnhøj forbeholder sig retten til at ændre nærværende vilkår. Ændringer gælder ikke med tilbagevirkende kraft, medmindre påkrævet ved lov. I tilfælde hvor vi ikke beder om din udtrykkelige accept af en revideret version af vilkårene, vil den reviderede version træde i kraft fra den dato specificeret i vilkårene. Din brug af vores abonnementsordning efter den dato udgør din accept af vilkårene og betingelserne for de reviderede vilkår.

 

 1. Ingen garantier

Undtagen hvor det er forbudt ved lov, frasiger Stina Bavnhøj sig udtrykkeligt alle garantier, erklæringer af nogen art, hvad end de er mundtlige eller skriftlige, underforståede, lovbestemte eller ej, herunder, men ikke begrænset til de underforståede garantier af salgbarhed, fitness for et bestemt formål i videst muligt omfang tilladt i henhold til loven.

 

 1. Ansvarsbegrænsning

Vi udbyder vores abonnementsordning med et kommercielt rimeligt niveau af omhyggelighed og kompetence, og vi håber, at du vil få glæde heraf. Der er dog visse ting, som vi ikke kan love om vores abonnementsordning. Udover det, der udtrykkeligt er beskrevet i disse vilkår eller yderligere vilkår, kan hverken Stina Bavnhøj eller dennes leverandører, distributører eller samarbejdspartnere give specifikke løfter om vores ydelser eller service. Vi påtager os for eksempel ingen forpligtelser for indholdet i vores abonnementsordning, specifikke funktioner eller dennes pålidelighed, tilgængelighed eller evne til at opfylde dine behov. Vi udbyder ydelserne i abonnementsordningen »som de er«.

Nogle jurisdiktioner giver visse garantier såsom stiltiende garanti for salgbarhed, egnethed til et bestemt formål og ikke-krænkelse. I det omfang, loven tillader det, fraskriver vi os alle garantiforpligtelser.

Ansvar for vores services: I det omfang, loven tillader det, fraskriver Stina Bavnhøj og dennes leverandører, distributører og samarbejdspartnere sig ansvaret for tab af fortjeneste, indtjening eller data, samt økonomiske tab og indirekte, hændelige, særlige eller personlige skader.

I det omfang, loven tillader det, er Stina Bavnhøjs og dennes leverandørers, distributørers og samarbejdspartneres ansvar for et hvilket som helst krav i henhold til disse vilkår, herunder eventuelle stiltiende garantier, begrænset til det beløb, som du har betalt til os for din brug af ydelserne i abonnementsordningen (eller hvis vi vælger at gøre ydelserne tilgængelige for dig igen).

Stina Bavnhøj og dennes leverandører, distributører og samarbejdspartnere er under ingen omstændigheder ansvarlige for tab eller skader, som ikke med rimelighed kan forudses.

Hvis du bruger vores services på en virksomheds vegne, accepterer virksomheden disse vilkår. Den vil holde Stina Bavnhøj og dennes tilknyttede virksomheder, funktionærer, repræsentanter og ansatte skadesløse i forhold til ethvert krav eller sagsanlæg og enhver handling, der måtte opstå i forbindelse med brugen af abonnementsordningen eller overtrædelsen af disse vilkår, herunder ethvert ansvar og enhver udgift, der måtte opstå i forbindelse med krav, tab, skader, sagsanlæg, domsfældelser, sagsomkostninger og advokatsalærer.

 

8. Erstatning

Hvis du er bosiddende i USA eller et andet land ud over Frankrig eller Tyskland:

Til det maksimale omfang tilladt af gældende lovgivning, accepterer du at skadesløsholde og friholde Stina Bavnhøj, dets leverandører og andre partnere fra ethvert krav, herunder rimelige regnskabs- og advokatsalærer gjort af en tredjepart som følge af (a) brugergenereret indhold du tilgår eller deler gennem vores ydelser i abonnementsordningen; (b) dit brug af vores abonnementsordning, (c) dine bruger-aktiviteter i forbindelse med vores abonnementsordning, (d) din forbindelse til vores abonnementsordning, (e) din overtrædelse af nærværende vilkår, (f) dit brug eller misbrug af nogen brugers personlige data, (g) enhver overtrædelse af en anden persons eller enheds rettigheder begået af dig. Vi forbeholder os retten til, på din regning, at påtage os eksklusivt forsvar og kontrol over enhver sag, som du er forpligtet til at holde os skødesløse i, i henhold til vilkårene, og du accepterer at samarbejde med vores forsvar af disse påstande.

 

 1. Gældende lovgivning

Hvis du er bosiddende i EU:

Disse vilkår er underlagt af og skal fortolkes i overensstemmelse med dansk lovgivning, uden hensyn til deres konflikt af lovprincipper.

 

 1. Tvister og voldgift, jurisdiktion og værneting

Hvis du er bosiddende i EU:

Trods alt der i nærværende vilkår måtte være angivet om det modsatte, hvis der er en tvist, som du eller Stina Bavnhøj ikke kan løse, har du retten til at indsende en klage gennem http://ec.europa.eu/consumers/odr.

Derudover er der intet i nærværende vilkår, der begrænser dine rettigheder til at anlægge sag mod Stina Bavnhøj i de lokale domstole ved din bopæl. Alle tvister, der opstår i henhold til vilkårene mellem dig og Stina Bavnhøj vil være underlagt den ikke-eksklusive jurisdiktion af domstole ved din bopæl eller i domstolene i Danmark, og du og vi underkaster os hermed den personlige jurisdiktion og sted for disse domstole.

Hvis du er bosiddende i Danmark:

Trods alt der i nærværende vilkår måtte være angivet om det modsatte, hvis der er en tvist, som du eller Stina Bavnhøj ikke kan løse, har du retten til at indsende en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen (Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, e-mail: cfk@kfst.dk).

 

 1. Internationale vilkår

Vi leverer vores abonnementsordning til et globalt fællesskab af brugere. Vores servere og drift er dog baseret i EU, og vores politikker og procedurer er baseret primært på europæisk lovgivning.

På grund af dette, gælder følgende bestemmelser specifikt for brugere uden for EU:

 1. hvis du samtykker til overførslen, opbevaringen, og forarbejdningen af dine oplysninger, herunder, men ikke begrænset til, brugergenereret indhold og alle personlige data, til og i EU og/eller andre lande;
 2. du accepterer at overholde alle lokale love, regler og regulativer, herunder, uden begrænsninger, alle love, regler, og regulativer i virkning i det land du bor i, og det land fra hvor du få adgang til vores abonnementsordning. Vores abonnementsordning er ikke tiltænkt distribuering til, eller brug af, nogen person eller enhed i nogen jurisdiktion eller noget land, hvor sådanne distributioner eller sådan brug vil være i strid med eller forordning, eller som der ville underkaste Stina Bavnhøj eller dets associerede partnere, kravet om registrering inden for sådan en jurisdiktion eller et land.

 

Hvis du er bosiddende i EU, Hong Kong, Rusland, New Zealand eller Sydkorea:

Trods alt der i nærværende vilkår måtte være angivet om det modsatte, vær opmærksom på, at visse jurisdiktioner ikke tillader ophævelsen eller begrænsningen af visse garantier, forpligtelser eller skader under obligatorisk lov, så gælder nogle af eksklusionerne og begrænsningerne i nærværende vilkår muligvis ikke for dig. Intet i nærværende vilkår begrænser eller udelukker vores ansvar for

 

 1. Kontakt os

Hvis du har feedback, spørgsmål eller kommentarer til vores abonnementsordning, så kontakt venligst vores kundesupport på kontoret@stinabavnhoj.dk.

 

Tak fordi du læste alt det her, og velkommen til!

 

Link til cookie- og privatlivspolitik

https://stinabavnhoj.dk/cookie-og-privatlivspolitik

 

 

BLS COMPAGNI // Stina Bavnhøj

Toftemosevej 21

3100 Hornbæk

 

CVR: 12382804

Tlf. 61703173