Min ekspertise er at se, mærke og møde det HELE menneske, og få mennesker til at føle sig mødt, set og hørt.

Stina Bavnhøj
Stina Bavnhøj – Klik på fotoet og få overblik over mine kompetencer

Jeg har gentagne gange set, hvordan vejen til positive forandringer, fysisk og mentalt, går gennem kroppen og åndedrættet.

Kroppen er klogere end dit ego!

En trofast støtte for dig

Meditation er en fast bestanddel i både min egen daglige praksis, fordi det støtter min koncentration og klarhed – og når jeg vejleder og rådgiver, kommer mit nærvær fra et roligt og stabilt indre.

Du behøver på ingen måde at have erfaring med at meditere for at vi kan indgå et samarbejde. Hvis du gerne vil prøve, vil du komme til at opleve, at du allerede kan, fordi den måde jeg guider dig på er intuitiv, dvs. jeg mærker hvor du er og kan guide dig til “næste skridt”.

Når du som privatperson eller I er en virksomhed, vælger mig som samarbejdspartner, så er du garanteret tryghed, nærvær, ærlighed, diskretion og oplysning.

Jeg er “bindeleddet” mellem krop og hoved – jeg er dit “helle”. Jeg giver dig struktur. Du får individuel sparring i øjenhøjde.

Kort sagt: Fysisk og Mental Balance.

Jeg har en oplevelse af, at Stina kan fornemme og tale direkte til dér, hvor jeg er. Jeg føler mig mødt og forstået, og der sker “noget” i min krop og den måde jeg tænker på, hver gang jeg været i kontakt med hende. – Ian.

Du er skabt til at bevæge dig

Jeg er selv et menneske i bevægelse. Jeg elsker både power og fuldstændig ro. Er intuitiv, holistisk og nysgerrig i mit arbejde – med et stærkt fundament i min faglighed og 35 års erfaring med at undervise og arbejde med andre mennesker.

Min overbevisning er, at hvert menneske har uanede muligheder og kvaliteter. At kroppen har evnen til at heale sig selv, somme tider med hjælp fra det etablerede system.

Mit budskab til dig: Alt er muligt, hvis du lytter til din krop og dit hjerte – og hvis du sætter dig mål og er dedikeret! Fokusér på det du vil have, visualiser det, og du får det!!

Uddannelse og erfaring

Lige herunder har jeg uddybet nogen af mine vigtigste kompetencer. Nederst på siden får du et overblik.

Mindfulness

Jeg er uddannet mindfulness instruktør i MBSR, Mindfulness Based Stress Reduction og er medlem af Mindfulnessforeningen i Danmark.

Erfaringsdannelse med mindfulness er en fortsat proces, og jeg følger retningslinjerne for CFM som er en daglig forankret egen-praksis med meditation og yoga samt efteruddannelse, supervision og løbende deltagelse i stilhedsretreats af forskellig art og varighed.

Coaching

Jeg er certificeret Skygge Coach (Lone Lund) og ACTP Life- & BusinessCoach (Sofia Manning). Jeg følger ICF’s etiske regler (International Coach Federation).

Fysisk træning

Derudover er jeg uddannet personlig træner, yin yoga lærer, fitnessinstruktør, TRX-instruktør, floor-pilates-instruktør, Pulsing Pilates-instruktør m.m. Al min undervisning og formidling er med fokus på balancen mellem den fysiske og mentale helbredstilstand.

Tidligere uddannelse og erhvervserfaring

Jeg er uddannet lærer og har undervist 7 år på en privatskole. Derudover har jeg i mange år arbejdet med service og salg i bl.a. sportsbranchen samt undervist på daghøjskole og aftenskole. Jeg har arbejdet som konsulent og undervist på Ældre Sagens instruktøruddannelse i motion.

Min bevægelse og min fritid

Jeg har gennem hele mit liv dyrket mange forskellige sportsgrene, bl.a. holdgymnastik, danmarksmester i standard- og latin dans, konkurrencesvømning, fodbold, håndbold, aerobic, atletik, yoga. I dag nyder jeg både løbeture, gåture, coretræning, TRX, pilates, dynamisk yoga, yin yoga og svømning. Og ikke mindst naturen, vinterbadning i havet, familie og gode venners selskab, bøger, kunst, film og at rejse og opleve verden.

Pulsing Pilates Instructor ved Frida HallqvistReferencer – læs her

Herunder har du et overblik over mine kompetencer

Uddannelse og efteruddannelse mindfulness, trivsel og stresshåndtering

2015   Mindfulness instruktør MBSR, Mindfullife

Konferencer, fordybelse og kurser mindfulness, trivsel og stresshåndtering

Uddannelse og efteruddannelse coaching

Uddannelse og efteruddannelse træning, bevægelse og kropsbevidsthed

Konferencer, fordybelse og kurser træning, bevægelse og kropsbevidsthed

Professionsbachelor – mellemlang videregående uddannelse

Tidligere beskæftigelse og kompetencer

Undervisning, foredrag og kurser i virksomheder og institutioner siden 2015

Odense kommune, Vallensbæk kommune, ISS, Region Hovedstaden, Frederiksberg Kommune, Københavns Kommune, Business Danmark, Perstorp AB Group Malmø, Plandent Vallensbæk, Livlægerne Værløse, Novo Nordisk.