Lydfil: Kærlig venligheds meditation

20 min. meditationslydfil med guidet kærlig venlighed

 

Varenummer (SKU): 2120-1 Kategorier: , ,

kr. 49,00

Beskrivelse

Guidet 20 min. meditationslydfil i kærlig venlighed og compassion. En mindfulness meditation, der åbner hjertet. Du træner medfølelse og empati overfor andre og dig selv – og din evne til at ville hjælpe andre – og dig selv.

Meditation i kærlig venlighed er rigtig god for dig, der gerne vil være mere i hjertet og mindre i hovedet. Og som ønsker at mærke den forbundethed vi har med hinanden og jorden.

Lyt til lydfilen en gang om dagen. Gerne 5 gange om ugen i en periode på 4 uger. Så vil du opleve stor effekt. Men mindre kan også gøre det. Viljen til at ville er det vigtigste.

Kursus i mindfulness og meditation

Meditation i kærlig venlighed er en del af mindfulness kurset MBSR (mindfulness baseret stressreduktion). Det kan du læse og høre mere om her på hjemmesiden. Det er et 8-ugers kursus, der træner dig i at skabe ro indeni, øge din koncentrationsevne og gøre dig bedre til at håndtere udfordringer og bekymringer.

Med et MBSR-kursus kan du opøve en daglig rutine, som giver dig adgang til indre ro. Når du har brug for det.

Du kan tage kurset på hold eller individuelt. Kontakt mig gerne, hvis du har spørgsmål eller vil i gang med mindfulness.

Du kunne også være interesseret i...