Video: 60 minutter mindful yoga

Byg dig selv op med mindful yoga

Dette er meditation i bevægelse. Nemmere for dig, der skal prøve yoga første gang, eller har svært ved at finde ro i siddende meditation.

OBS. Videoen er med naturbilleder og jeg guider dig gennem alle stillingerne.

Der er gratis adgang 24/7 for medlemmer i Onlineklubben Stinas Space – find den i BIBLIOTEKET. Du er selvfølgelig også velkommen til at købe den og få 25 % rabat.

Varenummer (SKU): 3130 Kategorier: , , ,

kr. 159,00

Beskrivelse

Brug for at stoppe op?

Så skal du prøve meditation i bevægelse med 60 minutter mindful yoga. Nemmere for dig, der skal prøve yoga første gang, eller har svært ved at finde ro i almindelig siddende meditation. Eller har fået nok af yoga i højt tempo.

Er din krop træt? Er hovedet fyldt? Har du brug for at bygge dig selv op efter en stressfuld periode, sygdom eller sorg?

Her får du et roligt mindfuld yogaflow til smukke naturbilleder. Det beroliger nervesystemet, giver ro i hovedet og en fornyet energi til kroppen.

Du træner samtidig din opmærksomhed og dit nærvær. Når dit fundament er godt og stabilt, når du kan finde en ro i dig selv og i dit eget selskab, så er du også et bedre og mere nærværende menneske i fællesskabet med andre.

Laver du 60 minutter mindful yoga bare 1-2 gange om ugen vil du mærke det er healende for kroppen og nervesystemet, og dit forhold til smerter og ubehagelige følelser vil forandre sig. Du vil bedre kunne være i og acceptere nuet som det er.

OBS: Jeg guider dig gennem sessionen, hvor jeg anbefaler dig at gå ind i dig selv, lukke øjnene. Videoen viser naturbilleder undervejs.

Som medlem i Onlineklubben Stinas Space har du adgang 24/7 (så behøver du ikke købe den).

Du kunne også være interesseret i...