Lydfil: Scan din krop meditation 20 min.

20 min. kropsscanning meditationslydfil. Den bedste start på din vej til BEDRE TRIVSEL.

En mindfulness meditation, der lader kroppen få ro og give slip på spændinger.

Varenummer (SKU): 2120 Kategorier: , ,

kr. 69,00

Beskrivelse

Den bedste start på din vej til BEDRE TRIVSEL.

Guidet 20 min. kropsscanning meditationslydfil. En mindfulness meditation, der lader kroppen finde ind til selvregulering og balance.

Rigtig god for dig, der har brug for at stresse af, slippe spændinger og give kroppen ro. Kropsscanning er rigtig god at starte med, hvis du er nybegynder i meditation.

Lyt til lydfilen en gang om dagen. Gerne 5 gange om ugen i en periode på 4 uger. Så vil du opleve stor effekt. Men mindre kan også gøre det. Viljen til at ville er det vigtigste.

Jo flere gange du øver, jo større effekt vil du mærke.

Kursus i mindfulness og meditation

Kropsscanning kan alene bruges til at skabe afslapning i kroppen og en bedre trivsel.

Den er en del af det forskningsbaserede mindfulness kursus MBSR (mindfulness baseret stressreduktion). Det kan du læse og se en video om her på hjemmesiden. Det er et 8-ugers kursus, der træner dig i at skabe ro indeni, øge din koncentrationsevne og gøre dig bedre til at håndtere udfordringer og bekymringer.

Med et MBSR-kursus kan du opøve en daglig rutine, som giver dig adgang til indre ro. Når du har brug for det.

Mindfulness er kåret til vinder over andre sundheds-interventioner, når det handler om at forbedre sin trivsel. Du kan lytte til radioprogrammet Brinkmanns Briks på P1 (16. februar 2022) og blive klogere på mindfulness.

Du kunne også være interesseret i...