Øget livskvalitet med yoga

År 2020, jeg glædede mig til efterløn efter et langt arbejdsliv. Masser af forventninger om gode oplevelser stod i kø foran mig. Så kom der en pandemi og alle mine planer blev lukket ned sammen med resten af samfundet.

Jeg søgte alternativer og fandt heldigvis Stina og hendes online “Stinas Space”. Det blev en fantastisk rejse i yogaens univers.

Pludselig befandt jeg mig på eget stuegulv på en yogamåtte med et par sofapuder og et tæppe.

Jeg kendte intet til yoga, men havde en idé om, at det var noget man “gik til” for at blive smidig og f.eks. afhjælpe rygproblemer

Jeg kendte intet til yoga, men havde en idé om, at det var noget man “gik til” for at blive smidig og f.eks. afhjælpe rygproblemer. Jeg er aktiv løber og tidligere håndboldspiller (godt nok mange år siden) og derfor har jeg gigtplagede knæ og meget stive led i alle henseender.

Jeg indrømmer – noget var grænseoverskridende, men jeg lukkede mine øjne og lyttede til Stinas fantastiske guidende stemme og så blev det hele nemt. Ingen krav. Mine tanker var ok. Tanker er kun tanker. Stinas stemme gav mig en utrolig ro og et formidabelt klart syn på, at når jeg gør noget godt for mig selv, kommer det mine omgivelser til gode.

LANGSOM SØNDAG, YIN YOGA, YIN & YANG. Jeg er så glad for dem alle. Kan faktisk ikke sige, hvilken jeg synes bedst om.

Jeg booker alle sessions og elsker muligheden for replay, når jeg ikke kan på live-tidspunkterne.

– Bente Mahler

Efterlønner

Del dine tanker